Παράδεισος των Κυριών (29/5): «Θέλω να σταματήσω και να σκεφτώ το μέλλον μου» - Δύσκολες ώρες για τον Ντίνο

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών (29/5): «Θέλω να σταματήσω και να σκεφτώ το μέλλον μου» - Δύσκολες ώρες για τον Ντίνο

Απόψε το βράδυ (29/5) στο κανάλι του ALPHA, έρχεται ολοκαίνουριο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Παράδεισος των Κυριών, στο οποίο θα γίνει χαμός! Η Αμαλία προσπαθεί να ξεφύγει, η Μιράντα το ίδιο και ο Ντίνος βρίσκεται χαμένος στο μαγαζί του (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Όλα όσα θα δούμε απόψε (29/5) στον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 146

Ο Άγης μαθαίνει από τα Ματούλα ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας και αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό. Η Πιπίτσα αποκαλύπτει ότι έφαγε σχεδόν όλα τα χρήματα που τους έχει δώσει ο Πάρης, καθώς ο Δημητράκης πήρε τα λεφτά που ήθελε, κάνοντας τον Μάρκο έξαλλο. Στο μεταξύ η Αμαλία, με τη βοήθεια του Άγη, ο οποίος της λέει: «Αν θέλεις να ξεχάσεις, πρέπει να φύγεις από εκεί», πείθεται να πάρει μια απόσταση από τον «Παράδεισο» και ζητά από τον Ντίνο και τη Μιράντα άδεια άνευ αποδοχών: «Θέλω να σταματήσω και να σκεφτώ το μέλλον μου», τους ανακοινώνει.

Δείτε επίσης το αποκλειστικό: Καρέ καρέ το τέλος της χρονιάς - Θάνατος, χωρισμός και εγκυμοσύνη

Ο Πάρης και η Γεωργία γυρίζουν από μια βόλτα βράδυ και πιάνουν επ’ αυτοφώρω τον Δημητράκη να γράφει τα συνθήματα στον τοίχο της Γεωργίας και έτσι ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από τις βρισιές στον τοίχο του σπιτιού της και μετά από φασαρία, καλούν την αστυνομία. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος προτείνει στον Άγη να ξεκινήσει δουλειά στην τράπεζα: «Από εδώ να ξεκινήσεις, από χαμηλά και να προσπαθήσεις να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς», του συστήνει και τον βάζει στην αρχή σε σκέψεις, ενώ τελικά παίρνει την απόφαση: «Ναι, πατέρα, θα έρθω», του λέει και τον συγκινεί. Παράλληλα η Ματούλα επισκέπτεται τον Θανάση για να του ζητήσει να μην πει τίποτα στην Αμαλία: «Είναι κρίμα για το κορίτσι, μην το κάνεις άλλο δυστυχισμένο», τον παρακαλεί.