Ο Παράδεισος των κυριών: «Δεν γίνεται να πεινάνε και εμείς να παντρευόμαστε! Ο γάμος δεν θα γίνει»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών: «Δεν γίνεται να πεινάνε και εμείς να παντρευόμαστε! Ο γάμος δεν θα γίνει»

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στον Παράδεισος των κυριών. Απόψε 31/5 η Μιράντα χωρίζει τον Ντίνο εξαιτίας της συμπεριφοράς του, ενώ ο Αποστόλης βλέπει τον εαυτό του όλο και περισσότερο σε μειονεκτική θέση.

Οι σημερινές 31/5 εξελίξεις στην σειρά, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 148

Την ίδια ώρα στο σπίτι των Μπουραντάδων επικρατεί μεγάλη ένταση, καθώς ο Χριστόφορος πιάνει τη Βικτώρια να του βάζει δηλητήριο στο ποτό: «Τι είναι αυτό που μου ρίχνεις στο ποτήρι μου;», τη ρωτάει αυστηρά κι εκείνη παραδέχεται: «Πώς κάνεις έτσι, Χριστόφορε; Τι πιστεύεις ότι θέλω να σκοτώσω; Ενα απλό ηρεμιστικό είναι για να σε βοηθήσω να χαλαρώσεις». Ο Χριστόφορος την κοιτάζει περίεργα και κάνει άλλη μια προσπάθεια να της βάλει ξεκάθαρα όρια: «Βικτώρια, μήπως είναι προτιμότερο να φύγεις από αυτό το σπίτι;», είναι τα λόγια του.

Η Ολγα προβληματίζεται που ο δικηγόρος του Αποστόλη ζητάει τα στοιχεία της αδελφής και προσπαθεί να μάθει τον λόγο: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε τα στοιχεία της αδελφής μου και τι σχέση έχει με το δικό μου ζήτημα της περιουσίας μου. Θέλω να μάθω τι έχει κάνει πίσω από την πλάτη μου», απαιτεί.

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος ζητά πίστωση χρόνου από τον Πάρη, ο οποίος δεν του τη δίνει εξαιτίας της νέας του επένδυσης. Ετσι ο Ντίνος αποφασίζει να μην πληρώσει το προσωπικό και να καθυστερήσει τις δόσεις του δανείου, κάτι που φέρνει ρήξη στη σχέση του με τη Μιράντα: «Ακυρώνω τον γάμο και θέλω να χωρίσουμε. Επίσης σε παρακαλώ να με βγάλεις από τη συνιδιοκτησία του “Παράδεισο”», του λέει και ο Ντίνος δεν μπορεί να το καταλάβει: «Γιατί; Γιατί Μιράντα το κάνεις αυτό;», απορεί και εκείνη του εξηγεί ότι δεν την υπολογίζει, την παρακάμπτει και κάνει του κεφαλιού του.

Δείτε επίσης: Το ανακοίνωσε πριν καν βγει κάτι επίσημα - Ευχάριστα νέα για τον Παράδεισο των κυριών

Τι θα δούμε αύριο 31/5 στο επεισόδιο 149

Η Ζαχαρούλα κάνει τα αδύνατα δυνατά για αποφύγει την εκδρομή στο χωριό της, όμως η Σύρμω δεν φαίνεται να πείθεται… Παράλληλα η Ολγα πιέζει τον Αποστόλη να μάθει τι έχει κάνει με την περιουσία της και τον λόγο που ο δικηγόρος του ζητάει να μάθει το τηλέφωνο της αδελφής της, αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση. Την ίδια ώρα η άρνηση του Πάρη να δώσει παράταση στην αποπληρωμή του χρέους του από τον Παπακώστα δημιουργεί νέα ένταση ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο, ενώ η Μιράντα μη μπορώντας να δεχτεί ότι εκείνη θα παντρευτεί και οι υπάλληλοι θα μείνουν απλήρωτοι, δίνει τελεσίγραφο στον Ντίνο: «Διάλεξε, την παραγγελία ή εμένα». Ο Ντίνος πάνω στην απελπισία του ξεσπάει πάνω στον Πάρη θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα τα άσχημα που του συμβαίνουν…