Η Γη της Ελιάς (31/5): «Θα το μάθει εδώ και τώρα» - Έτοιμος να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα του ο Φίλιππος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (31/5): «Θα το μάθει εδώ και τώρα» - Έτοιμος να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα του ο Φίλιππος

Θρήνος σκεπάζει ξανά την Μάνη, μετά θανατικά να ακολουθούν το ένα το άλλο στην σειρά Γη της Ελιάς. Από την άλλη, ο Φίλιππος είναι έτοιμος να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη στον Δημοσθένη.

Οι σημερινές 31/5 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 184

Ο Στάθης κάνει κομπλιμέντο στην Αρετή κι εκείνη σκέφτεται ότι άρχισαν να πιάνουν τα μάγια της Χρυσούλας. Η Ασπασία πιάνει στα πράσα τον Δημοσθένη με διακόσιες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και τον ρωτάει πού τα βρήκε. Μια τυχαία συνάντηση του Στάθη με την Ιουλία στο ελαιοτριβείο δημιουργεί εντάσεις ανάμεσά τους και ο Μάνος τους παρακολουθεί άναυδος.

Ο Φίλιππος αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κρατάει άλλο κρυφή τη συγγένειά του με την Ειρήνη και πηγαίνει στο σπίτι του Δημοσθένη για να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ο θάνατος του Άγγελου Φωτάκου ταράζει τους κατοίκους της Αρεόπολης, ενώ η Αθηνά δείχνει επηρεασμένη από τον εγκλεισμό της Φιλιώς στο ίδρυμα. Η Αντωνία σκοντάφτει στη σκάλα του εργαστηρίου, πέφτει στο έδαφος και χτυπά σοβαρά στο κεφάλι της.

Δείτε επίσης: "Βροχή" αποχωρήσεων στον τρίτο κύκλο της σειράς - Οι 8 που δεν συνεχίζουν

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 185

Η Βασιλική πείθει τον Φίλιππο να μη μιλήσει στην Ειρήνη για τη συγγένειά τους, ενώ ο Δημοσθένης έχει παρεξηγήσει εντελώς το ενδιαφέρον του και θεωρεί πως κρύβεται κάτι ερωτικό πίσω από αυτό. Η Αντωνία συνέρχεται στο νοσοκομείο, αλλά λόγω βαριάς διάσεισης, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει εκεί. Η Αλκμήνη ταράζεται πολύ από το ατύχημά της και αναθεωρεί τη σχέση τους. Ο Ορέστης κάνει μαθήματα πλοήγησης σκάφους στη Δήμητρα κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του.

Η Μαρία, η Αθηνά και η Χάιδω προσπαθούν να κάνουν τη Μαργαρίτα να ξεχαστεί, ενώ ο Λυκούργος μετράει τις ώρες μέχρι να γυρίσει η Χάιδω στη Μάνη. Η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με τον Μάνο και τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο Χάρης είχε παράλληλο δεσμό με την ξαδέρφη της Ρένας, τη Στέλλα. Η Άννα συνειδητοποιεί πως ο Βαγιάκος είναι πολύ αξιόλογος άντρας, προκαλώντας τη ζήλια του Πότη. Οι εγγραφές στο γυμναστήριο του Ορέστη ξεκινούν. Πρώτος ξεκινά την προπόνηση ο Κουράκος. Η Αθηνά εξομολογείται στη Μαρία πως σκέφτεται να υιοθετήσει την Φιλιώ (δείτε το αποκλειστικό).