Σασμός (31/5): Ο ανατριχιαστικός ήχος του πυροβολισμού - Γίνεται δολοφόνος και αυτό είναι το πρώτο του θύμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (31/5): Ο ανατριχιαστικός ήχος του πυροβολισμού - Γίνεται δολοφόνος και αυτό είναι το πρώτο του θύμα

Πολύ συγκινητικό αναμένεται το σημερινό 31/5 επεισόδιο του Σασμού, αφού οι σκηνές που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές πρόκειται να ανατριχιάσουν. Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Μαθιός, αλλά και ο Βαγγέλης που θα διαπράξει την πρώτη του δολοφονία.

Οι σημερινές 31/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 144

Ενα ακριβό βραχιόλι είναι το δώρο του Φαρμάκη στη Στέλλα, που τη φέρνει σε δύσκολη θέση και αναγκάζει τον Τάσο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να του μιλήσει. Η Τζένη προσπαθεί να πει στον Νικηφόρο το μυστικό της με τον Μανόλη, ενώ η Καλλιόπη πληγωμένη από την αλήθεια για το παιδί απειλεί θεούς και δαίμονες. Η γιαγιά Ειρήνη εγκαταλείπεται στον φόβο για το τι μπορεί να συμβεί τώρα που η «καπετάνισσα» ξέρει, ενώ η Μαρίνα πάει να συναντήσει το θεριό. Μουδιασμένοι Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν μια λύση, καθώς μια ιδέα του παπα-Μιχάλη φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Κρυφός γάμος για Αστέρη και Αργυρώ - Τους παντρεύει ο παπα-Μιχάλης

Μεταξύ της Ντίνας και του Βαγγέλη υπάρχει αγάπη αληθινή. Η Ντίνα όμως αρχίζει να πιστεύει ότι υπάρχουν πλέον και πολλά ψέματα. Οι κινήσεις του στενού συνεργάτη του Ευθύμη Φαρμάκη δεν είναι ξεκάθαρες και αυτό την κάνει να πιστεύει ότι υπάρχουν κενά στη σχέση τους.

Μεταξύ άλλων, η βοηθός του Αντώνη Φραγκιαδάκη θα αντιληφθεί και ότι το αγόρι της δέχεται πιέσεις από τον Ευθύμη για να βγάλει κάποιον από τη μέση και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της, κυρίως για να τον προστατεύσει. Εκτός από αυτό όμως, θα του ζητήσει σε λίγο καιρό να κάνουν και μια ξεκάθαρη κουβέντα οι δυο τους γιατί πολύ φοβάται ότι η σχέση τους είναι μονόπλευρη. Οτι δηλαδή είναι μαζί της κυρίως για να μαθαίνει πληροφορίες της αστυνομίας, τις οποίες και μεταφέρει στο αφεντικό του.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 145

Η Καλλιόπη γνωρίζει τον εγγονό της και ζητάει από την Αργυρώ και τον Αστέρη κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Η Άσπα και ο Μύρων εγκαθίστανται στο σπίτι της Μαρίνας, την ώρα που ο Βαγγέλης καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Άσπας για τη ματωμένη μπλούζα. Οι έρευνες της αστυνομίας στο κλεμμένο αυτοκίνητο θα φέρουν στο φως ένα στοιχείο που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Την ίδια στιγμή η Σοφία δέχεται μία πρόταση που θα την φέρει ενώπιον ενός σημαντικού διλήμματος. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρου, η Βασιλική ωστόσο του ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν αλλάζει μεταξύ τους. Απελπισμένος, επισκέπτεται τον παπά-Μιχάλη και ετοιμάζεται να προβεί στην δυσκολότερη εξομολόγηση της ζωής του.