Μαύρο Ρόδο (31/5): «Βούλωστο» - Η σκηνή τρέλας με τον Γεράσιμο που θα συγκλονίσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (31/5): «Βούλωστο» - Η σκηνή τρέλας με τον Γεράσιμο που θα συγκλονίσει

Στο αποψινό 31/5 επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο ο μητροπολίτης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει για την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη της και ζητάει να τη φωνάξουν για να της μιλήσει.

Οι σημερινές 31/5 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 116

«Εμαθα πως είσαι έγκυος. Αυτό, παιδί μου, σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει η κουρά σου, αλλά ούτε και να συνεχίσεις να μένεις στο μοναστήρι. Θα πρέπει να πας να ζήσεις εκεί που ανήκεις», της λέει. Εκείνη του λέει απερίφραστα πως δεν έχει σκοπό να μείνει πουθενά αλλού. Εκείνος επιμένει: «Το σωστό, κόρη μου, είναι να πας και να ζήσεις με τον πατέρα του παιδιού σου και να ζήσεις μια ζωή έξω από το μοναστήρι», την προτρέπει και ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει.

Ο Πέτρος ετοιμάζεται να πάει στη Γερακιανή. Εκεί γίνεται το γλέντι για τους αρραβώνες του Σταυρίνου με την Τασούλα, όμως το κλίμα είναι πολύ περίεργο καθώς δεν είναι όλοι τόσο χαρούμενοι με αυτή την ένωση. Η βραδινή άφιξη του Πέτρου έξω από το μαγαζί της Ευτυχίας θα βγάλει τον Γεράσιμο εκτός εαυτού. Μόλις τον βλέπει πάει προς το μέρος του θυμωμένος, του επιτίθεται και του φωνάζει: «Πάλι εδώ είσαι, ρε; Εξαιτίας σου διώχνουν την Ελισάβετ από το μοναστήρι! Σήκω φύγε πια μακριά της, μόνο κακό της κάνεις, δεν το καταλαβαίνεις» και αρχίζει να τον βαράει μέχρι που επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι. «Τι κάνετε; Σταματήστε», φωνάζουν όλοι.

Στην Πάτρα η Αλεξία φεύγει από το σπίτι της χωρίς να πει στον Θέμη πού πηγαίνει και εκείνος την ακολουθεί. Ο Καστρινός αντικρίζει για πρώτη φορά την κόρη του στην αγκαλιά του Βίκου και το βλέμμα του θολώνει! Βγάζει το όπλο του και σημαδεύει τον εχθρό του! Ομως αποφασίζει να τον τιμωρήσει διαφορετικά - δείτε εδώ το δραματικό τέλος του Βίκου χωρίς να έχει συναντήσει την μητέρα του.