Αυτή η νύχτα μένει (2/6): Θάβει το άψυχο σώμα της στον κήπο - Σοκ με το νέο φονικό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (2/6): Θάβει το άψυχο σώμα της στον κήπο - Σοκ με το νέο φονικό

Απόψε 2/6 στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, το άρθρο του Σταματιάδη στην εφημερίδα «Αλήθεια» προκαλεί πάταγο στη μικρή κοινωνία του Αγρινίου και ο Χρήστος Αναγνώστου βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Οι σημερινές 2/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 87

Δέχεται πυρά από παντού και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη Βάσω. «Πέφτω από τα σύννεφα, δεν περίμενα ποτέ πως θα έκανες τέτοιες πράξεις, λυπάμαι πολύ...”», του λέει.

Απογοητευμένη είναι και η Εύη με τον πατέρα της, αλλά και ο Γιώργης που δεν αναγνωρίζει τον αδελφό του: «Εσύ ο τέλειος, ο τίμιος, ο πάντα σωστός Χρήστος Αναγνώστου έκανες τέτοια πράγματα; Γιατί; Πώς; Τι συμβαίνει, ρε συ Χρήστο, γιατί θα τρελαθώ εδώ μέσα». Από την άλλη, ο Στρατής τυφλωμένος από εκδίκηση, δεν κρύβει την ικανοποίησή του: «Καλά να πάθει, δεν στενοχωριέμαι για κανέναν τους πια! Να τιμωρηθούν όλοι τους». Μέσα σε αυτό το κλίμα ούτε ο Στέλιος θα μείνει ανεπηρέαστος.

Δείτε επίσης εδώ τι θα συμβεί με τη δολοφονία της Μαρίνας η οποία είναι θαμμένη σε κήπο!

Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο

Συγκεκριμένα, οδεύοντας προς το τέλος της σεζόν, η σειρά, που έχει μεγάλο απόθεμα επεισοδίων, πυκνώνει τις εμφανίσεις της στην prime time του καναλιού και ειδικότερα από δύο σε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Αμέσως μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μεταδίδεται πλέον από Τρίτη έως και Παρασκευή και παίρνει lead-in από τον «Σασμό».

Τα επεισόδια, είναι πιο «σφιχτά», με τη διάρκεια να περιορίζεται από 90 σε 60 λεπτά καθαρό χρόνο. Παρά τις εξαιρετικές ερμηνείες και το φανατικό κοινό, η σειρά για τα νυχτερινά κέντρα των 80s δεν θα συνεχιστεί την προσεχή σεζόν, ενώ η αυλαία θα πέσει στα 110 επεισόδια, στις αρχές με μέσα Ιουλίου.