Αυτή η νύχτα μένει: Την σκοτώνει και θάβει το πτώμα της στον κήπο του σπιτιού της

Εξελίξεις σοκ!

Αυτή η νύχτα μένει: Την σκοτώνει και θάβει το πτώμα της στον κήπο του σπιτιού της

Ο Γιώργης φέρνει τη Βρεττώ προ των ευθυνών της για όσα συμβαίνουν με τον Χρήστο και εκείνη πάνω στην απελπισία της αποπειράται να βάλει τέλος στη ζωή της. Στο TV24 η Γιάννα Παπανικολάου έχει όλο το ρεπορτάζ για την σειρά, Αυτή η νύχτα μένει!

Εφόσον ένα χρόνο η Μαρίνα θεωρούταν νεκρή, η Βρεττώ, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από την οικογένειά της, φρόντισε αυτή τη φορά ο θάνατός της να γίνει πραγματικός. Ετσι, λίγο πριν η Μαρίνα πάει να ομολογήσει όλη την αλήθεια στην αστυνομία, η Βρεττώ εμφανίζεται μπροστά της και τη σκοτώνει. Φροντίζει να καλύψει τα ίχνη της και θάβει το πτώμα στον κήπο του σπιτιού της.

Σε σοκ με τη νέα εξαφάνιση της Μαρίνας στην σειρά, Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει Μαρίνα νεκρή

Το επόμενο πρωί η εξαφάνιση της Μαρίνας προκαλεί νέες αναταραχές και περισσότερο την οργή του Στρατή, που πιστεύει πως για ακόμα μια φορά απέφυγε την τιμωρία για όσα έκανε. Στο μεταξύ, τα δημοσιεύματα για τις παρανομίες του Χρήστου φέρνουν τα πάνω-κάτω στην κοινωνία του Αγρινίου και κυρίως στον Γιώργη, που καταρρέει όλη η κοσμοθεωρία και ο θαυμασμός που έτρεφε για τον αδελφό του.

Δείτε επίσης στο σημερινό 25/5 επεισόδιο της σειράς: «Κουράστηκα να ζω εδώ, μέσα στα ψέματα σας» - Τον παρατάει σύξυλο και φεύγει

Συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις όσων αγνοούσε, συγκρούεται με τη Βρεττώ: «Τι είναι αυτά που γράφουν, ρε μάνα, για τον Χρήστο; Είναι αλήθεια; Τα ήξερες;», τη ρωτάει και εκείνη δεν έχει τι να πει. Ο Γιώργης εξοργίζεται μαζί της: «Ο Χρήστος ήταν ο θεός, ο ένας και μοναδικός, ο αγαπημένος σου, αλλά τελικά ήταν βουτηγμένος στα σκατά κι εσύ τον υποστήριζες από πάνω! Εμένα πότε μου στάθηκες; Πότε πήρες το μέρος μου; Πότε έκανες κάτι για εμένα; Ολο ο Χρήστος και ο Χρήστος, και να τα αποτελέσματα τώρα. Ντρέπομαι, ειλικρινά ντρέπομαι για εσάς», της λέει και την αφήνει σε απόγνωση.

Μέσα στην απογοήτευσή της αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ομως, η ξαφνική εμφάνιση της Εύης την αποτρέπει από τα χειρότερα. Η Νίτσα και ο Τάσος ανησυχούν για τον Γιώργη, ο οποίος ολοένα και βουλιάζει στην κατάθλιψη μετά τα όσα ανακάλυψε. Ολη του η ζωή γύρισε τούμπα και ψάχνει απαντήσεις στα «γιατί» που τον βασανίζουν. Τα απελπισμένα βήματά του θα τον οδηγήσουν να σκάψει στον κήπο της μητέρας του, με κίνδυνο να αποκαλυφθεί ακόμα ένα θανάσιμο μυστικό!