Γη της Ελιάς (6/6): «Με κερατώνεις έτσι;» - Χωρίζουν οριστικά ο Φίλιππος και η Βασιλική;

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (6/6): «Με κερατώνεις έτσι;» - Χωρίζουν οριστικά ο Φίλιππος και η Βασιλική;

Νέο επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, έρχεται το βράδυ της Τρίτης 6/6 και θα είναι έντονο, καθώς η Βασιλική αποκαλύπτει στον Φίλιππο τις αμφιβολίες της για την σχέση τους και αρχίζουν να τσακώνονται.

Τι θα δούμε απόψε (6/6) στην Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 188

Η Ειρήνη συλλαμβάνεται πάλι να κλέβει, ενώ η Βασιλική βρίσκει ένα κραγιόν και εξοργίζεται: «Αν είναι δυνατόν, μήπως πρέπει να της μιλήσεις;», λέει στον Φίλιππο, ο οποίος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Στο μεταξύ η Ιουλία δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια της, πίνει ασύστολα, μεθάει και μιλάει στον Ισίδωρο με τα χειρότερα λόγια για τον Στάθη. Λίγο αργότερα η Ειρήνη γλιτώνει το αυτόφωρο μετά τη μεσολάβηση του Δημοσθένη, ενώ η Ασπασία τού ρίχνει όλο το φταίξιμο για την παραβατική συμπεριφορά τής κόρης τους: «Εσύ φταις, με τις φωνές σου, την πίεση που της ασκείς κάθε μέρα. Από αντίδραση το κάνει για να τσιτώσει εσένα», τη δικαιολογεί.

Διαβάστε επίσης: Του ρίχνει υπνωτικό και τον ρίχνει στο κρεβάτι - Το πρωί την βλέπει γυμνή δίπλα του

Στο μεταξύ η Μαρίνα πιστεύει πως ο Χάρης απατά τη Ρένα και μοιράζεται τις υποψίες της με τον Μάνο, ενώ η υποτροφία της Θεοδώρας εγκρίνεται και ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για τις σπουδές της. Η Αθηνά γνωρίζει τη Φιλιώ στο Ιδρυμα κι αμέσως αισθάνεται δέσιμο μαζί της, η μικρή όμως είναι διστακτική, καθώς είναι σε σοκ από όλα όσα έχει ζήσει. Την ίδια στιγμή, δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν τις δολοφονίες και καταλήγουν στη δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει τον δολοφόνο: «Ούτε πρόκειται να βρει τον δολοφόνο του Ανέστη ο Κουράκος. Τίποτα δεν κάνει, όπως δεν βρήκε και τον ένοχο για τους άλλους φόνους. Αν δεν ομολογούσε ο δράστης…», συζητούν. Τα νέα για την αρνητική κριτική που δέχεται ο αστυνόμος ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης νιώθει να θίγεται η επαγγελματική επάρκεια. Ετσι παίρνει την υπόθεση πολύ προσωπικά και αποφασίζει να κλείσει τα στόματα που τον κουτσομπολεύουν και τον κρίνουν αρνητικά.

Οπως είναι επόμενο, η Αννα και ειδικά η Ευτυχία θορυβούνται: «Τι του ήρθε τώρα; Καλά δεν είχε τελειώσει αυτή η υπόθεση;», λέει η Αννα. «Να δεις ότι δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Ο Γιώργης θα το ψάξει μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Γι’ αυτόν πλέον είναι υπόθεση τιμής», συνεχίζει η Ευτυχία, ενώ και οι δύο φοβούνται ότι θα τις ανακαλύψει.

Δείτε επίσης: Καίγονται ζωντανές η Χάϊδω, η Βασιλική και το μωρό - Σούπερ αποκλειστικό!