Ο Παράδεισος των Κυριών (6/6): «Είμαι σχεδόν σίγουρη» - Γονείς για πρώτη φορά η Μιράντα και ο Ντίνος μετά τον χωρισμό τους

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών (6/6): «Είμαι σχεδόν σίγουρη» - Γονείς για πρώτη φορά η Μιράντα και ο Ντίνος μετά τον χωρισμό τους

Την Τρίτη 6/6 στο κανάλι του ALPHA θα προβληθεί ένα ακόμη ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών" και είναι η στιγμή που μία εγκυμοσύνη θα φέρει τα πάνω κάτω, αφού θα ταράξει όλες τις σχέσεις των πρωταγωνιστών (δείτε εδώ τι θα συμβεί στα επεισόδια ολόκληρης της εβδομάδας).

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε (6/6) στον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 152

H Βικτώρια βρίσκεται για πρώτη φορά πολύ σοβαρά μπλεγμένη και καταλήγει στο κρατητήριο, μετά τις καταγγελίες για το εμπόριο βρεφών. Την ίδια ώρα η Αμαλία συνειδητοποιεί ότι δεν έχει καμία ελπίδα πια με τον Ντίνο, καθώς όταν έρχονται κοντά και πάει να τον φιλήσει, εκείνος κάνει πίσω: «Αμαλία σε παρακαλώ, δεν μπορούμε να κάνουμε νέα αρχή γιατί αγαπάω μόνο τη Μιράντα και αυτό δεν αλλάζει», της ξεκαθαρίζει. Λίγο αργότερα ο Ντίνος φτάνει απελπισμένος έξω από το σπίτι της Μιράντας: «Αγάπη μου, σε παρακαλώ άνοιξέ μου», την εκλιπαρεί και η Μιράντα κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Ντίνος της λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της και η Μιράντα λυγίζει και του αποκαλύπτει: «Ντίνο, έχω την υποψία ότι είμαι έγκυος. Είμαι σχεδόν σίγουρη», του λέει κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του.

Η Γεωργία σκέφτεσαι να δεχτεί την πρόταση του Αγη και εκείνος της βάζει έναν όρο: «Αυτό που θέλω από σένα είναι να μην ξαναδείς τον Πάρη», της ζητάει και η Γεωργία δείχνει αμέσως τον δισταγμό της: «Ασε με να το σκεφτώ», του απαντάει. Την ίδια ώρα η Ολγα ψάχνει να μάθει αν είναι μπλεγμένη η αδελφή της στην υπεξαίρεση των ακινήτων και κάποιος προσφέρεται να τη βοηθήσει, που δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο: «Θα κοιτάξω εγώ μέσα από τις διασυνδέσεις μου στην τράπεζα να βγάλω άκρη και θα σε ενημερώσω», της λέει. Στο μεταξύ ο Πάρης κινδυνεύει να χάσει τα πάντα λόγω της απάτης που έστησε ο εργολάβος και αυτό τον κάνει να καταρρεύσει.

Οι 5 πιο συγκλονιστικές στιγμές στο μεγάλο φινάλε

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 16 του μηνός «ρίχνει αυλαία» «Ο Παράδεισος των κυριών», με πολλές ανατροπές και λίγες -σχεδόν μηδαμινές- χαρούμενες εξελίξεις. Οι αποκαλύψεις που έρχονται διαλύουν στην κυριολεξία τον Χριστόφορο αλλά και την Αμαλία. Ο θάνατος του Χρηστίδη, λυτρωτικός για τη Μιράντα αλλά και μοιραίος για την εγκυμοσύνη της. Ας δούμε όμως ποιο είναι το τραγικό τους φινάλε για φέτος...

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Ο Δονάτος σκοτώνει τον Χρηστίδη

Ο πατέρας της Μιράντας φτάνει στην Αθήνα και ζητάει από τον Γιαμαλή να τον αφήσει για λίγο μόνο με τον Χρηστίδη. Ο Δονάτος μπαίνει στο δωμάτιο, τον κοιτάζει με μίσος και του λέει: «Σου το είχα τάξει ότι θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Με γρήγορες κινήσεις βγάζει τη ζώνη του και τον πνίγει. Οι αστυνομικοί μπαίνουν, βλέπουν τον Χρηστίδη νεκρό και συλλαμβάνουν τον Δονάτο.

Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Μιράντα είναι η μάνα της

Ο Χριστόφορος δεν αντέχει να βλέπει την Αμαλία να υποφέρει και της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό: «Αμαλία, πρέπει να μάθεις ποια α είναι η μητέρα σου. Θέλω να είσαι ψύχραιμη, Αμαλία μου, γιατί η Μιράντα είναι η πραγματική σου μητέρα». Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παγώνει και όλοι της λένε όμως να μην πάει να της το πει: «Μην το κάνεις αυτό. Είναι έγκυος, θα ταραχτεί πολύ, δεν κάνει να το μάθει», τη συμβουλεύει η Ματούλα. Ωστόσο η Αμαλία επιμένει: «Πρέπει, πρέπει να πάω. Ολο αυτόν τον καιρό που ήμουν κοντά της, συνέχεια έλεγε ότι θέλει να βρει το παιδί της», λέει και ο μόνος που την πιέζει να πάει να τη βρει είναι ο Αγης: «Ναι, Αμαλία, πρέπει να μάθει. Φαντάζεσαι τι θα γίνει αν μάθει μετά ότι μοιράστηκε τον ίδιο άντρα με την κόρη της;», της λέει. Ετσι η Αμαλία αποφασίζει να πάει να της αποκαλύψει την αλήθεια, όμως τελευταία στιγμή το μετανιώνει (δείτε όλο το αποκλειστικέ με λεπτομέρειες).

Ο Παράδεισος των κυριών τελευταίο επεισόδιο

Η Μιράντα χάνει το παιδί και παντρεύεται τον Ντίνο

Η Μιράντα υποδέχεται την αδελφή της τη Γιούλα που έρχεται για τον γάμο, η οποία της εξομολογείται: «Ο Θανάσης είχε κακοποιήσει κι εμένα». Η Μιράντα, η οποία από νωρίτερα έχει πόνους, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο καθώς μαθαίνει επίσης και ότι ο πατέρας της σκότωσε τον Χρηστίδη κι έχει συλληφθεί. Η κοπέλα αποβάλλει και η πρώτη της σκέψη είναι να αναβάλλουν τον γάμο με τον Ντίνο, αλλά τελικά μετά από πιέσεις απ’ όλους ο γάμος γίνεται κανονικά.

Η Βικτώρια παραμένει στην φυλακή

Η Βικτώρια πιστεύει ότι θα αποφυλακιστεί. Μάλιστα την επισκέπτεται ο Χριστόφορος και της λέει: «Σύντομα θα βγεις από εδώ μέσα», όμως οι εξελίξεις είναι αρνητικές καθώς ο Χρηστίδης πριν πεθάνει έχει δώσει κατάθεση στον Γιαμαλή, όπου του αποκαλύπτει όλες τις πράξεις τής Βικτώριας, από τους φόνους μέχρι το εμπόριο βρεφών. Ετσι η Βικτώρια παραμένει στη φυλακή και όπως θα δούμε θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό.

Ο Χριστόφορος εξαφανίζεται

Ο Αγης αποφασισμένος να μην κρατάει μυστικά πλέον, αποκαλύπτει στον πατέρα του: «Ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία». Ο Χριστόφορος μόλις το ακούει καταρρέει και παράλληλα αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της δράσης της Βικτώριας. Ετσι επισκέπτεται την Ολγα και τη ρωτάει: «Πες μου σε παρακαλώ, η Αντιγόνη ήξερε για μένα και τη Βικτώρια; Ηταν φίλη σου θα σου είχε μιλήσει, δεν μπορεί». Τότε η Ολγα του ομολογεί κάτι που του δίνει τη χαριστική βολή: «Ναι, Χριστόφορε, το ήξερε. Γι’ αυτό αυτοκτόνησε, μου τα είχε πει λίγο πριν πεθάνει». Ο Χριστόφορος κάτω από το βάρος όλων αυτών των τραγικών αποκαλύψεων δεν αντέχει και χάνεται από προσώπου γης... Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και η αγωνία της οικογένειάς του είναι μεγάλη.