Αυτή η νύχτα μένει (6/6): «Τώρα τη βιάζετε για δεύτερη φορά!» - Ο εφιάλτης ξαναχτυπά τη Μυρτώ

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (6/6): «Τώρα τη βιάζετε για δεύτερη φορά!» - Ο εφιάλτης ξαναχτυπά τη Μυρτώ

Το βράδυ της Τρίτης 6/6 τα πράγματα δυσκολεύουν για τους πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, καθώς στο νέο επεισόδιο η Μυρτώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ποζάνη και θα ξυπνήσουν άσχημες μνήμες ξανά στο μυαλό της πάνω που είχε ηρεμήσει, ενώ η Ζέτα θα βρεθεί σε κατάσταση απελπισίας και θα φτάσει στα άκρα για να αθωωθεί.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (6/6) στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

Επεισόδιο 89

Στο μεταξύ, ο Χρήστος δέχεται ένα ακόμα χτύπημα από τον Ρευματά. Η χαρά της Νίτσας για την επιστροφή της στο «Ονειρο» ματαιώνεται από την αλλόκοτη συμπεριφορά του αγαπημένου της. Αναζητώντας την αλήθεια, ο εισαγγελέας Ποζάνης θα βρεθεί μπροστά στη Μυρτώ τη στιγμή που εκείνη αγωνίζεται να κλείσει το παρελθόν προκαλώντας την οργή του Πόντικα: «Τι θέλετε άλλο από εκείνη; Ο,τι είχε να πει σας το είπε! Φτάνει πια, αφήστε την! Κάναμε αγώνα για να γίνει καλά και να βγει από το ψυχιατρείο και τώρα τη βιάζετε για δεύτερη φορά! Αφήστε την ήσυχη», του λέει.

Με την επικείμενη δίκη της για τα ναρκωτικά να πλησιάζει, η Ζέτα βρίσκεται σε απόλυτη απελπισία. Μιλάει με τη Νίτσα και της λέει: «Πρέπει να βρω τον Γιάννη και να τον κάνω να καταθέσει στη δίκη». Η Νίτσα διαφωνεί: «Εχεις τρελαθεί τελείως; Μην κάνεις το λάθος να πλησιάσεις ξανά αυτό το κάθαρμα». Ομως, η Ζέτα δεν έχει άλλη λύση: «Ξέρω, κι εγώ φοβάμαι, αλλά είναι η μόνη λύση για να αθωωθώ. Πρέπει να το κάνω». Η Ζέτα φεύγει για την Αθήνα και ο Στρατής τρελαίνεται που το μαθαίνει, κάνοντας τη Διαμάντω να ανησυχεί για εκείνον: «Μην κάνεις καμιά τρέλα πάλι, Στρατή, κοίτα να είσαι προσεκτικός και άσε τις μαγκιές και τα νταηλίκια». Ομως, είναι αποφασισμένος να πάει να βρει την αγαπημένη του και να την κρατήσει μακριά από τον άνθρωπο που έκανε κόλαση τη ζωή της.