Σασμός 7/6: «Πρέπει να μάθεις την αλήθεια» - Η συγκλονιστική σκηνή με τον παπά Μιχάλη και την Βασιλική

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός 7/6: «Πρέπει να μάθεις την αλήθεια» - Η συγκλονιστική σκηνή με τον παπά Μιχάλη και την Βασιλική

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού, θα παρακολουθήσουμε σήμερα 7/6 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η στιγμή του τέλους για τον Μαθιό φτάνει μετά την εξομολόγηση του στον παπά Μιχάλη και την Βασιλική. Απόψε μάλιστα, θα μαθευτεί και ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου.

Λίγο πριν ο νεαρός τραβήξει όπλο για να τον σκοτώσει, η Βασιλική θα τον προλάβει τελευταία στιγμή....

Οι σημερινές 7/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 149

Λίγο μετά τη θαρραλέα εξομολόγηση του Μαθιού, ο παπάς βλέπει ένα ανείπωτο κακό να πλησιάζει το σπίτι των Σταματάκηδων και σκέφτεται με τι τρόπο να βοηθήσει. Είναι ο μόνος που γνωρίζει ότι βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου είναι ο Μαθιός αλλά δεν είναι σίγουρος αν θα πρέπει να προβεί σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Οταν όμως κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον της σχέσης της Βασιλικής με τον Μαθιό, αποφασίζει τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα για να τους ενώσει ξανά καθώς δεν αντέχει να βλέπει τη διχόνοια ανάμεσά τους.

Επισκέπτεται λοιπόν τη νύφη της Καλλιόπης, όπου και της αποκαλύπτει τα πάντα. Της εξηγεί ότι το τεστ DNA που είχε κάνει ο γιος της μόνο σε εκείνον το εμπιστεύτηκε και μόνο εκείνος ξέρει την αλήθεια. Η Βασιλική δυσκολεύεται να καταλάβει από τα μισόλογά του, αλλά όταν της λέει απροκάλυπτα πως ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της είναι ο Μαθιός και όχι ο Στεφανής, κλονίζεται και καταλαβαίνει πλέον τι πρέπει να κάνει.

Δείτε επίσης: Στα τάρταρα η Αργυρώ - Η αποκάλυψη της παιδοψυχολόγου για τον μικρό Πετράκη

Αγνοείται η Βασιλική - Φόβοι για την ζωή της

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Αρχικά ο Μαθιός θα νομίζει ότι η Βασιλική έφυγε για να πάει στο ξενοδοχείο για δουλειά, ωστόσο εκείνη δεν θα απαντάει στις κλήσεις του. Το μυαλό του όμως δεν θα πάει στο κακό. Στο μεταξύ η Καλλιόπη θα έχει πάει στο ξενοδοχείο για να της μιλήσει. Εκεί η Αργυρώ θα της πει ότι η Βασιλική κάλεσε νωρίτερα στο τηλέφωνο και είπε πως δεν θα έρθει γιατί αισθάνεται άρρωστη. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα αλλάξουν ρότα. «Μαθιό, πού είναι η γυναίκα σου; Στο ξενοδοχείο πάντως δεν είναι. Κάλεσε πριν και είπε ότι δεν θα έρθει γιατί είναι άρρωστη. Είσαι σίγουρος κοπέλι μου πως χθες το βράδυ ήταν καλά;», θα τον ρωτήσει η «καπετάνισσα» και κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να τον λούζει. Θα τρέξει στο σπίτι και με έκπληξη θα δει τα πράγματά της να λείπουν, όπως και η βαλίτσα της. Οι κλήσεις στο κινητό της θα αρχίσουν να αυξάνονται, ενώ γρήγορα θα κινητοποιηθεί και ο Νικηφόρος που θα λάβει στο κινητό του μήνυμα από τη μητέρα του που θα του εξηγεί: «Θέλω λίγο χρόνο να μείνω μόνη μου. Θα μιλάμε τηλεφωνικά».

Όπως θα γίνει γνωστό, η Βασιλική θα φιλοξενηθεί στο σπίτι μιας ξαδέλφης της, στη Σητεία, ένα μέρος μακριά από όλους και όλα όσα την έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Μαθιός, Νικηφόρος, Καλλιόπη, Αστέρης και Αργυρώ θα αρχίσουν να την ψάχνουν μανιωδώς. Το πρώτο πράγμα που θα θέλουν να μάθουν θα είναι αν είναι καλά στην υγεία της φυσικά. Τελικά εκείνη θα επικοινωνήσει με τη Στέλλα, στην οποία και θα πει να σταματήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου προσωρινά, γεγονός που θα φέρει χαμόγελα, τόσο στην όμορφη δικηγόρο όσο και τον Μαθιό που θα το μάθει λίγο αργότερα. Και πάλι όμως όλοι θα είναι εμφανώς προβληματισμένοι αφού δεν έχει λογική το να σταματά το διαζύγιο αλλά την επόμενη στιγμή να εξαφανίζεται από προσώπου γης.