Η Γη της Ελιάς (7/6): Πάνε αγκαζέ στο γάμο Λυκούργου - Χάιδως και προκαλείται τεράστιο σκάνδαλο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (7/6): Πάνε αγκαζέ στο γάμο Λυκούργου - Χάιδως και προκαλείται τεράστιο σκάνδαλο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις απόψε 7/6 στο επεισόδιο της Γης της Ελιάς. Η συνάντηση της Βασιλικής με τους γονείς της δεν πηγαίνει καθόλου καλά, ενώ ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνετίσει την Ιουλία.

Οι σημερινές 7/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 189

Η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν τη σχέση τους, αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής, καθώς η Αρετή επιτίθεται λεκτικά στον Στάθη. Αφού λέει όσα λέει στον Στάθη, η Βασιλική τη «βάζει μπροστά»: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Δεν μπορείς μια φορά να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό; Αντί να δεις πώς θα συμφιλιωθείς μαζί του, κάνεις ό,τι μπορείς για να τον διώξεις από κοντά σου», της λέει. Ετσι, μετά από αυτή την παρέμβαση της Βασιλικής, η Αρετή δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του, ενώ έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της.

Δείτε επίσης: Καίγονται ζωντανές η Χάϊδω, η Βασιλική και το μωρό - Σούπερ αποκλειστικό!

Την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνετίσει την Ιουλία: «Ιουλία, για το καλό σου. Ασε τους εγωισμούς στην άκρη και προσπάθησε να μιλήσεις με τον Στάθη», της προτείνει, αλλά εκείνη δεν δέχεται κουβέντα. Ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση του Ανέστη, αποφασίζει να βγάλει τον φάκελο από το αρχείο και να αρχίσει εκ νέου τις έρευνες για τον φόνο. Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού, διαβάζει σχετικά θέματα και συζητά γι’ αυτό με τη Μαρίνα.

Δείτε επίσης: Την πατάει με το αυτοκίνητο και την σκοτώνει - Ο Στάθης δολοφόνος!

Τι θα δούμε αύριο 8/6 στο επεισόδιο 190

Ο Στράτος κάνει μια φιλική προσέγγιση στην Ειρήνη, αλλά εκείνη του επιτίθεται. Λίγο αργότερα η Αρετή δεν χάνει καθόλου καιρό και βάζει το διαβολικό της σχέδιο σε δράση. Επισκέπτεται μέσα στη νύχτα τον Στάθη δείχνοντας τη μεταμέλειά της και κάθεται μαζί του για να μιλήσουν σαν άνθρωποι που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Η Αρετή όμως, του ρίχνει υπνωτικό χάπι στο ποτό και μόλις ο Στάθης κοιμάται, αυτή πάει και ξαπλώνει δίπλα του. Το επόμενο πρωί που ξυπνάει ο Στάθης και τη βλέπει παθαίνει πανικό: «Τι θέλεις εσύ εδώ; Πώς βρέθηκες δίπλα μου;», τη ρωτάει ανήσυχός και η Αρετή με νάζι και καμάρι του απαντάει: «Ξέχασες τι έγινε χθες το βράδυ; Κοιμηθήκαμε μαζί. Κάναμε έρωτα. Αχ, ωραία ήταν, ε;», της λέει και ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει τίποτα, δεν θυμάται τίποτα.

Στο μεταξύ η Αρετή έχει βγάλει κάποιες επίμαχες φωτογραφίες από το κρεβάτι με τον Στάθη και τις δείχνει σαν τα «πειστήρια» στην Ασπασία: «Βλέπεις; Για να μη λες ότι λέω ψέματα και ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου», ισχυρίζεται. Στη συνέχεια η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στη Βασιλική και της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Βασιλικό μου, κορώνι μου, σου έχω νέα. Τα ξαναβρήκαμε με τον πατέρα σου. Χθες το βράδυ μάλιστα κοιμηθήκαμε και μαζί», υποστηρίζει και η Βασιλική την κοιτάζει κάπως διστακτικά.

Στο μεταξύ, η Αντωνία πηγαίνει στην Αθήνα για να πουλήσει το οικόπεδό της, ενώ Φίλιππος πηγαίνει στον στρατό και η Βασιλική τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια. Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία, την παλιά του γραμματέα και της ζητά να εργαστεί πάλι για εκείνον. Ο Μιλτιάδης (Νίκος Κοσώνας) κάνει ραντεβού με τον Μάνο και πιάνει δουλειά ως επιστάτης.