Η Γη της Ελιάς: «Μπαμπά τρέξε, το παιδί μου» - Στο νοσοκομείο το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Αποκλειστικό! Κίνδυνος για την εγκυμοσύνη της Μαρίνας

Η Γη της Ελιάς: «Μπαμπά τρέξε, το παιδί μου» - Στο νοσοκομείο το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Λίγο πριν την τελική ευθεία προς το τέλος του φετινού κύκλου, οι εξελίξεις που βλέπουμε, αν μη τι άλλο, είναι ανατρεπτικές. Εμείς σας έχουμε αποκλειστικά όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια, πολύ πριν μεταδοθούν, όπου οι αποκαλύψεις, αλλά και τα δυσάρεστα για πολλούς από τους ήρωες είναι πολλά! Το TV24 και η Μαρία Μεταξητινού έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα νέα επεισόδια της σειράς, Γης της Ελιάς.

Ο Στάθης αθωώνεται στην Γη της Ελιάς

Ο Στάθης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του έχασε τη ζωή του ένα νέο κορίτσι. Κλείνεται στο σπίτι, ενώ τη χαριστική βολή στην ψυχολογία του τη δίνει μια επίσκεψη της μητέρας τού νεκρού κοριτσιού: «Πώς μπορείς και ζεις; Μου σκότωσες το κορίτσι», τον κατηγορεί. Λίγο αργότερα όμως ανακουφίζεται κάπως όταν μαθαίνει ότι δεν έφταιγε: «Η μικρή Αλεξία έπεσε στις ρόδες του αυτοκινήτου σου κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας», τον πληροφορεί ο Λυκούργος. Ετσι απαλλάσσεται από τυχόν ευθύνες. Ωστόσο εξακολουθεί να φοβάται να ξαναπιάσει τιμόνι, ενώ παθαίνει και κρίση πανικού όταν πάει να ανέβει στη μηχανή του.

Δείτε επίσης: Του ρίχνει υπνωτικό και τον ρίχνει στο κρεβάτι - Το πρωί την βλέπει γυμνή δίπλα του

Δήμητρα & Ορέστης δίνουν το πρώτο τους φιλί

Ο Ορέστης με τη Δήμητρα βγαίνουν για φαγητό και εκεί γνωρίζονται καλύτερα, ενώ κανονίζουν την επόμενη συνάντησή τους: «Λοιπόν, θα πάμε αύριο βόλτα με το φουσκωτό; Ευκαιρία να σου δείξω ορισμένα πράγματα, μιας και σε ενδιαφέρει να το οδηγήσεις», της λέει και η Δήμητρα δέχεται.

Ετσι την επόμενη μέρα βγαίνουν βόλτα με το φουσκωτό και για πρώτη φορά έρχονται πιο κοντά ερωτικά, καθώς ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί. Λίγο αργότερα η Δήμητρα το σκέφτεται έντονα και μετανιώνει για το φιλί με τον Ορέστη και μάλιστα ζητάει χρόνο: «Δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση. Θέλω λίγο χρόνο για να μπορέσω να βεβαιωθώ ότι μπορώ να προχωρήσω μαζί σου», του εξηγεί και εκείνος το δέχεται: «Φυσικά, όπως θέλεις. Θα περιμένω όσο χρειαστεί», τη διαβεβαιώνει. Στο μεταξύ η Δήμητρα εκμυστηρεύεται στην Αλκμήνη ότι ο Ορέστης τη φίλησε: «Δεν ξέρω, έχω ενοχές γιατί νιώθω ότι προδίδω τον Κίμωνα», της ομολογεί.

Γη της Ελιάς Ορέστης Δήμητρα

Η μικρή Στελλίτσα στο νοσοκομείο

Ο Φίλιππος περνάει νέα κρίση ζήλιας, όμως η Βασιλική αυτή τη φορά δεν θα ανεχτεί την προσβολή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε άσχημη ρήξη. Ο Φίλιππος αμέσως το μετανιώνει, την παίρνει τηλέφωνο και της κάνει ερωτική εξομολόγηση. Αυτό ηρεμεί τα πνεύματα στη σχέση τους, καθώς ξαναθυμούνται όλα όσα τους δένουν.

Στο μεταξύ η Βασιλική είναι μόνη με το παιδί στο σπίτι, καθώς η Χάιδω έχει πάει στο Σούνιο για τα γενέθλια της Μαρίας. Η κοπέλα ζει τον απόλυτο εφιάλτη αφού η μικρή Στελλίτσα πέφτει και χτυπάει. Η Βασιλική δεν ξέρει τι να κάνει και τηλεφωνεί στον πατέρα της με κλάματα: «Μπαμπά, τρέξε σε παρακαλώ, το παιδί μου», τον ικετεύει. Ο Στάθης τρέχει αμέσως και το ατύχημα του μωρού της Βασιλικής τον αναγκάζει να ξαναπιάσει τιμόνι για να μεταφέρουν το παιδί στο γιατρό. Ετσι η Βασιλική και ο Στάθης πηγαίνουν τη μικρή Στελλίτσα επειγόντως στο νοσοκομείο και η αγωνία τους μεγαλώνει.

Δείτε επίσης: Καίγονται ζωντανές η Χάϊδω, η Βασιλική και το μωρό - Σούπερ αποκλειστικό!

Κίνδυνος για την εγκυμοσύνη της Μαρίνας

Η Στέλλα επεξεργάζεται ένα σατανικό σχέδιο για να απαλλάξει μια και καλή τον Χάρη από την παρουσία της Ρένας: «Πρέπει με κάθε τρόπο να διακόψουμε την εγκυμοσύνη της. Ετσι θα είναι πιο εύκολο να τη χωρίσεις και να μην περιμένουμε να γεννήσει και να γίνει ενός χρόνου το παιδί», του τονίζει. Ο Χάρης εκφράζει αρχικά τις αντιρρήσεις του, αλλά τελικά συναινεί

Η Γη της Ελιάς Μαρίνα

. Το σχέδιο της Στέλλας είναι να βάλει τη Μαρίνα να κάνει αμνιοπαρακέντηση καθώς έχει ακούσει ότι ο γιατρός έχει δει κάτι στον υπέρηχο που τον ανησυχεί για το παιδί και παράλληλα να κάνει την ίδια εξέταση και η Στέλλα, με πρόσχημα ότι η μητέρα τους είχε πεθάνει εξαιτίας κάποιου γυναικολογικού προβλήματος. Η Στέλλα σαν νοσοκόμα θα αλλάξει τα αποτελέσματα και θα βάλει τη Ρένα να διακόψει την κύησή της.

Το σατανικό της σχέδιο λοιπόν δουλεύει ρολόι και ο γιατρός καλεί τη Μαρίνα και τον Μάνο για να τους μιλήσει: «Δυστυχώς, βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό. Θα πρέπει να κάνουμε μια ειδική διαγνωστική εξέταση για να ελέγξουμε το γενετικό υλικό του εμβρύου, ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν τυχόν χρωμοσωμικές ανωμαλίες ή γενετικές ασθένειες», τους ενημερώνει. Το ζευγάρι ταράζεται, αλλά η Μαρίνα αποφασίζει να μην προχωρήσει με την αμνιοπαρακέντηση: «Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω», ισχυρίζεται στον Μάνο, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Ο Μάνος όμως επιμένει και προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πείσει τη Μαρίνα να κάνει την αμνιοπαρακέντηση και η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται επικίνδυνα, ενώ λίγο αργότερα ζητά και τη βοήθεια του Ισίδωρου προκειμένου να την πείσει.