Έρωτας Φυγάς (7/6): Καταρρέει στο πάτωμα του σπιτιού του και δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (7/6): Καταρρέει στο πάτωμα του σπιτιού του και δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο

Η Νότα αφήνει να εννοηθεί στη Μαργέτα ότι γνωρίζει για τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, που μπορεί οι δυο τους να έχουν και κάτι περισσότερο και οι εξελίξεις απόψε 7/6 στον Έρωτα Φυγά είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 7/6 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 168

Η Μαργέτα, φοβισμένη από τα υπονοούμενά της, υποθέτει ότι η αντίζηλός της γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του Γιωργάκη. Ετσι για να την προλάβει αποκαλύπτει στον Στέφανο την αλήθεια: «Πρέπει να σου πω κάτι που δεν το γνωρίζεις και θέλω να καταλάβεις και να αντιδράσεις με ψυχραιμία. Ο Γιωργάκης δεν είναι γιος του Ιάσονα. Είναι γιος του Μάρκου».

Ο Στέφανος μένει εμβρόντητος, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Λόγω του σοκ, αφού φύγει η Μαργέτα, παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Η Νότα βρίσκεται εκεί την κατάλληλη στιγμή και τον σώζει. Αργότερα η Μαργέτα μεταφέρει στον Ιάσονα τους υπαινιγμούς της Νότας, αλλά εκείνος είναι βέβαιος πως δεν μιλούσε για το παιδί. Παράλληλα με αφορμή έναν τσακωμό της Ελπίδας με τον Μιχάλη, που της δηλώνει πως δεν θέλει εκείνη στη ζωή του αλλά τη Νάντια, η Ελπίδα τον εκδικείται. Χτυπάει μόνη της, και καταγγέλλει πως τη χτύπησε εκείνος. Ο Μιχάλης φυσικά το αρνείται, η Νάντια όμως δεν είναι σίγουρη γι’ αυτό.

Δείτε επίσης το μεγάλο φινάλε - Τέλος με διπλή αυτοκτονία και φυλακή!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 169

Ο Στέφανος ξεπερνά τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ωστόσο ο Μάρκος μαθαίνει πως, λίγο πριν την καρδιακή προσβολή, μίλησε με τη Μαργέτα. «Τι του είπες και πήγες να τον στείλεις στο θάνατο; Λέγε», της φωνάζει. Εκείνη, για να στηρίξει μια ψεύτικη δικαιολογία, αποκαλύπτει μπροστά σε όλους την επίσκεψη της Ευγενίας στην εταιρεία κι οι πάντες σχολιάζουν πως η ψυχική της ισορροπία είναι κλονισμένη. Μέσα σε όλα, μέσω ενός τεχνάσματος, ο Μιχάλης αναγκάζει την Ελπίδα να αποσύρει την ψευδή κατηγορία και τα ξαναβρίσκει με τη Νάντια, ενώ ο Μάρκος χτυπάει κατά λάθος με το αμάξι την Αθηνά.