Τραγωδία στο τελευταίο επεισόδιο του Παράδεισου των κυριών - Γίνεται στάχτη και μπούρμπερη το μαγαζί

Σούπερ αποκλειστικό!

Τραγωδία στο τελευταίο επεισόδιο του Παράδεισου των κυριών - Γίνεται στάχτη και μπούρμπερη το μαγαζί

Μέχρι την τελευταία στιγμή η σειρά Παράδεισος των κυριών, μάς κρατά με κομμένη την ανάσα. Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας καταστρέφεται και η χαρά μετατρέπεται σε απέραντη θλίψη, όχι μόνο γι’ αυτούς αλλά και για όλους τους εργαζόμενους στον «Παράδεισο», εξαιτίας του μίσους και της εκδικητικότητας της Βικτώριας!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Φωτιά στον Παράδεισο των κυριών

Ο γάμος της Μιράντας και του Ντίνου είναι γεγονός. Παρότι θα συμβούν διάφορα λίγο πριν, όπως η αποβολή της (δείτε το αποκλειστικό), η αποκάλυψη στον πατέρα του Ντίνου ότι η μητέρα του είχε ένα παιδί με τον Βασιλείου, αλλά και η φυλάκιση του Δονάτου, του πατέρα της Μιράντας, το ζευγάρι θα αποφασίσει να μην κάνει πίσω.

Ολοι είναι λοιπόν μαζεμένοι στον γάμο και αμέσως μετά πηγαίνουν για το γαμήλιο γλέντι. Εκεί όμως η χαρά, το γέλιο και η ευτυχία θα σβηστεί από τα χείλη όλων καθώς φτάνουν τα πιο άσχημα νέα που θα μπορούσαν να μάθουν!

Ο «Παράδεισος» έπιασε φωτιά! Ο κόπος του Ντίνου και της Μιράντας καίγεται. Η δουλειά όλων γίνεται στάχτη. Τι έχει συμβεί όμως; Και πάλι πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται η σατανική Βικτώρια. Ενώ όλοι με κάποιο τρόπο έχουν δικαιωθεί, εκείνη βρίσκεται σε ένα κελί και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να βρίσκεται καθώς τη βαραίνουν ένα σωρό κακουργήματα. Αυτό η Βικτώρια δεν το αντέχει και το μόνο που θέλει είναι εκδίκηση. Ετσι μέσα από τη φυλακή δίνει εντολή να βάλουν φωτιά και να καταστρέψουν ολοσχερώς τον «Παράδεισο».

Ο Παράδεισος των κύριων εξελίξεις εβδομάδας

Δείτε επίσης στο σημερινό 7/6 επεισόδιο: «Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στη Γεωργία» - Ο Πάρης κάνει τα πάντα για να μην την χάσει

Οι δικοί της πηγαίνουν στον κατάστημα την ώρα που ξέρουν ότι θα είναι κλειστό και δεν υπάρχει κανείς να τους δει. Και η πιο κατάλληλη στιγμή είναι η μέρα του γάμου. Το κατάστημα καίγεται, αλλά δεν είναι άδειο... Μέσα σ’ αυτό βρίσκεται ο Αποστόλης Βασιλείου με τον Δούβλη και κινδυνεύουν να καούν ζωντανοί. Το γλέντι διαλύεται και όλοι τρέχουν με δάκρυα στα μάτια να δουν τι συμβαίνει. Το θέαμα που αντικρίζουν είναι η απόλυτη καταστροφή. Ο Ντίνος λυγίζει και η Μιράντα καταρρέει!