Έρωτας Φυγάς (8/6): «Όχι Θεέ μου! Τι έκανα;» - Την χτυπάει με το αυτοκίνητό και της ανοίγει το κεφάλι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (8/6): «Όχι Θεέ μου! Τι έκανα;» - Την χτυπάει με το αυτοκίνητό και της ανοίγει το κεφάλι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 8/6 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, που πήρε το πράσινο φως για να βγει στον αέρα και του χρόνου με δεύτερο κύκλο.

Οι σημερινές 8/6 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγά

Επεισόδιο 169

Ο Στέφανος ξεπερνά τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ωστόσο ο Μάρκος μαθαίνει πως, λίγο πριν την καρδιακή προσβολή, μίλησε με τη Μαργέτα. «Τι του είπες και πήγες να τον στείλεις στο θάνατο; Λέγε», της φωνάζει. Εκείνη, για να στηρίξει μια ψεύτικη δικαιολογία, αποκαλύπτει μπροστά σε όλους την επίσκεψη της Ευγενίας στην εταιρεία κι οι πάντες σχολιάζουν πως η ψυχική της ισορροπία είναι κλονισμένη. Μέσα σε όλα, μέσω ενός τεχνάσματος, ο Μιχάλης αναγκάζει την Ελπίδα να αποσύρει την ψευδή κατηγορία και τα ξαναβρίσκει με τη Νάντια, ενώ ο Μάρκος χτυπάει κατά λάθος με το αμάξι την Αθηνά.

Τι θα παρακολουθήσουμε αύριο 9/6 στο επεισόδιο 170

Ο Μάρκος, σοκαρισμένος ακόμα από το αναπάντεχο ατύχημα, δίνει αίμα για να σωθεί η Αθηνά. Εκείνη διαφεύγει τον κίνδυνο και η καρδιά της οικογένειας επιστρέφει στη θέση της. Η Μαργέτα βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Στέφανο στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Νότα και οι δύο αντίζηλες διασταυρώνουν τα ξίφη τους. «Τι άλλο θα κάνεις πια; Ηρθες για να τον αποτελειώσεις;», τη ρωτάει η Νότα. «Αν μια γυναίκα έχει δικαίωμα να είναι στο πλευρό του, αυτή είμαι εγώ», της απαντάει. «Μόνο που εγώ του έσωσα τη ζωή», της ανταπαντάει η Νότα, με τον Στέφανο να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.