Έρωτας Φυγάς (9/6): «Ήρθες για να τον αποτελειώσεις;» - Η συγκλονιστική σκηνή στο νοσοκομείο πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (9/6): «Ήρθες για να τον αποτελειώσεις;» - Η συγκλονιστική σκηνή στο νοσοκομείο πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Το απόγευμα της Παρασκευής 9/6 στο κανάλι του OPEN θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας της σειράς Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει) και σε αυτό θα δούμε μια συγκλονιστική στιγμή ανάμεσα στην Μαργέτα και τη Νότα.

Τι θα δούμε σήμερα (9/6) στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 170

Ο Μάρκος, σοκαρισμένος ακόμα από το αναπάντεχο ατύχημα, δίνει αίμα για να σωθεί η Αθηνά. Εκείνη διαφεύγει τον κίνδυνο και η καρδιά της οικογένειας επιστρέφει στη θέση της. Η Μαργέτα βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Στέφανο στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Νότα και οι δύο αντίζηλες διασταυρώνουν τα ξίφη τους. «Τι άλλο θα κάνεις πια; Ήρθες για να τον αποτελειώσεις;», τη ρωτάει η Νότα. «Αν μια γυναίκα έχει δικαίωμα να είναι στο πλευρό του, αυτή είμαι εγώ», της απαντάει. «Μόνο που εγώ του έσωσα τη ζωή», της ανταπαντάει η Νότα, με τον Στέφανο να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Τέλος με διπλή αυτοκτονία και φυλακή!

Το τέλος του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής του OPEN, Έρωτας φυγάς, είναι απλά καθηλωτικό. Και τι δεν έχει… Απόπειρες δολοφονίας, αλλά και αυτοκτονίας, απειλές, φυλακίσεις, με τους ήρωες να βρίσκονται πλέον στα όριά τους. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και φροντίσαμε να τις μάθουμε με κάθε λεπτομέρεια.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το Tv24

Η Ευγενία έχει γεννήσει ένα αγοράκι, τον γιο του Μάρκου, ενώ και η Αλεξάνδρα έχει φέρει στον κόσμο την κόρη του Ιάσονα. Όμως η νεαρή γιατρός, που έχει μάθει για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άντρα της με την πρώην αγαπημένη του με την οποία έχει επανενωθεί, τυφλωμένη από έρωτα και ζήλια, τους φωτογραφίζει. Το αποδεικτικό υλικό το στέλνει στον Ιάσονα. Εκείνος με τη σειρά του βουτάει την Αλεξάνδρα μπροστά σε όλους και την απομακρύνει από το κτήμα. Η κοπέλα κλαίγοντας τον παρακαλάει:

«Είναι όλα ψέματα. Σε παρακαλώ. Πίστεψέ με. Ασε με κοντά στα μωρά μου», αλλά ο Ιάσονας είναι ανένδοτος. Την πάει σε μια ερημιά και στρέφει το όπλο του πάνω της. Ομως δεν τη σκοτώνει. Την αφήνει μόνη και φεύγει. Εκείνη καταταλαιπωρημένη καταφέρνει να γυρίσει πίσω. Μπαίνει στο σπίτι κρυφά, παίρνει το όπλο του άντρα της και μπροστά σε όλους του λέει: «Κανείς δεν θα με χωρίσει από τα παιδιά μου» και τον πυροβολεί δύο φορές. Η Μαργέτα σπεύδει να καλέσει ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο που ο Ιάσονας χαροπαλεύει, η μητέρα του έχει στήριγμά της τον Στέφανο που δεν φεύγει από κοντά της. Η Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή. Η Ευγενία νιώθει τύψεις και ο Μάρκος της ζητάει να χωρίσουν. «Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε μαζί μετά από αυτό», είναι τα λόγια του.

Έρωτας Φυγάς: Το μεγάλο φινάλε - Τέλος με διπλή αυτοκτονία και φυλακή!

Ο Ιάσονας βγαίνει από το νοσοκομείο και πάει να καταθέσει στη δίκη της Αλεξάνδρας. Εκεί, λόγο στον λόγο, πιάνεται στα χέρια με τον Μάρκο και μπαίνουν και οι δύο στο κρατητήριο. Τη ίδια ώρα η Ευγενία δίνει το παιδί της στη θεία της να το φροντίσει. Όταν εκείνη φεύγει, η νεαρή γιατρός γεμίζει τη μπανιέρα με νερό, μπαίνει μέσα και κάνει το απονενοημένο… κόβει τις φλέβες της. Ομως η Νότα επιστρέφει. Ψάχνει την ανιψιά της σε όλο το σπίτι και όταν τη βρίσκει βγάζει μια κραυγή. Δεν χάνει όμως την ψυχραιμία της και καταφέρνει να τη σώσει. Οταν τελειώνει αυτή η περιπέτειά της, η Ευγενία είναι μαζί με τον Μάρκο κι εκείνος της λέει: «Δεν είσαι κακός άνθρωπος, όμως έκανες κάτι κακό». Τότε εκείνη του απαντάει: «Σε αγάπησα πάρα πολύ. Μη με συγχωρήσεις, αρκεί να μη φύγεις. Δεν θέλω να μείνω μόνη μου». Την ίδια ώρα η Μαργέτα πάει τα παιδιά στη φυλακή για να τα δει η Αλεξάνδρα. Ομως ο Ιάσονας που τη βλέπει, τα παίρνει και τα κρύβει.