Αυτή η νύχτα μένει: «Ο πατριός μου με βίαζε, τον έκαψα, έχω και ένα παιδί...» - Σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Ο πατριός μου με βίαζε, τον έκαψα, έχω και ένα παιδί...» - Σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, που θα προβληθούν από την Δευτέρα 12/6 μέχρι και την Τετάρτη 14/6, ο Χρήστος καταφέρνει να ρίξει όλες τις υποψίες στη Ζέτα, με αποτέλεσμα εκείνη να συλληφθεί. Η Νίτσα, όμως, αναλαμβάνει να τη σώσει. Ο Στρατής πάει να βρει τη Βρεττώ για να αναμετρηθούν και ο Γιώργης θα βρεθεί μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Οι εβδομαδιαίες (12/6 - 14/6) εξελίξεις της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει"

Δευτέρα 12/6 Επεισόδιο 93

Ο Χρήστος καταθέτει ψέματα πως η Ζέτα ήταν εκείνη που σκότωσε τον Νώντα Παραδείση! Τώρα πια η κοπέλα βρίσκεται για τα καλά πια στο στόχαστρο της αστυνομίας και η απόδραση από το Αγρίνιο είναι αναγκαστική. Μόνο που ο Πόντικας, που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, όταν η αστυνομία αναζητά τη Ζέτα, εκείνος τους λέει πού βρίσκεται. Η σύλληψή της ως ύποπτη για τον φόνο του Νώντα φέρνει αναστάτωση στους ανθρώπους του «Ονείρου»: «Η Ζέτα να σκότωσε τον Νώντα; Τι άλλο θα ακούσουμε πια, αν είναι δυνατόν», απορούν, ενώ ο Στρατής σε απόγνωση προσπαθεί μάταια να τη σώσει: «Λάθος άνθρωπο κατηγορείτε για τον φόνο του Νώντα Παραδείση», φωνάζει μάταια. Μόνο που ο Αλκης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά και αποκαλύπτει: «Ο Χρήστος έμπλεξε τη Ζέτα για να “καθαρίσει” το όνομα της Μαρίνας», λέει και η Εύη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της έχει φτάσει μέχρι εκεί και αποφασίζει να φύγει οριστικά από το σπίτι: «Σας βαρέθηκα! Καλά έκανα και έφυγα στην Αθήνα, απορώ τι ήθελα και ήρθα εδώ! Είστε βουτηγμένοι στο ψέμα και στην παρανομία, δεν θέλω να σας βλέπω, σας σιχάθηκα όλους», φωνάζει φεύγοντας. Η Νίτσα που μαθαίνει για τη σύλληψη της κολλητής της, αναλαμβάνει δράση και εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός στην αστυνομία και προσωρινά καταφέρνει να γλιτώσει τη Ζέτα. Η τελευταία συνειδητοποιεί ότι πλέον πρέπει να τραβήξει άλλο δρόμο στη ζωή της: «Το αποφάσισα Νίτσα, δεν τραβάει άλλο αυτή η ζωή! Θα τα φέρω όλα τούμπα και θα αρχίσω πάλι από την αρχή, μακριά απ’ όλους».

Τρίτη 13/6 Επεισόδιο 94

Ο Στρατής, μαθαίνοντας τον ρόλο του Χρήστου στη σύλληψη της Ζέτας, χτυπά εξαγριωμένος την πόρτα των Αναγνώστου και η Βρεττώ πρέπει να τον αντιμετωπίσει. Ο Πόντικας αρχίζει να βλέπει ακόμα πιο σκοτεινό το μέλλον, την ίδια στιγμή που η Μυρτώ αρχίζει να αναρωτιέται για την ορθότητα της στάσης της. Μετά την αναπάντεχη σύγκρουση της Βρεττώς με τον Στρατή, η τελευταία καταλαβαίνει ότι τα περιθώριά της στενεύουν και αναγκάζεται να ανοίξει το στόμα της. Ο Ρευματάς ανοίγεται όλο και περισσότερο στην έκπληκτη Νίκη, ενώ ο Χρήστος μανιασμένος στην προσπάθειά του να καταδιώξει τη Ζέτα, παραφέρεται ακόμα μια φορά για να βρεθεί τελικά μπροστά σε μια ερώτηση που θα του κοστίσει. Η Βάσω εξαπολύει μια σκληρή επίθεση στον Στρατή προσπαθώντας να τον κάνει να καταλάβει πού οδηγεί τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Αγαπημένος ηθοποιός της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Τετάρτη 14/6 Επεισόδιο 95

Σε πρωτόγνωρη αγωνία η Νίτσα μετά την ένταση που έζησε με τη Ζέτα, πέφτει σε απόγνωση και είναι επιτέλους έτοιμη να βγάλει στο φως ένα συγκλονιστικό μυστικό από το παρελθόν της. Επιστρέφει σπίτι και αρχίζει να πίνει. Ο Τάσος τη βλέπει: «Τι έγινε και πίνεις; Ντέρτια έχεις;», τη ρωτάει και εκείνη αρχίζει να φέρεται αλλόκοτα: «Κουμάντο θα μου κάνεις αν θα πιω και πόσο θα πιω; Θα κάνω ό,τι γουστάρω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν, το κατάλαβες;», του λέει. Εκείνος παραξενεύεται: «Εντάξει, Νίτσα, όπως θέλεις! Σίγουρα όμως είσαι καλά;», τη ρωτάει και εκείνη τότε αποφασίζει να ανοίξει το στόμα της: «Όχι, δεν είμαι! Ολα λάθος τα κάνω στη ζωή μου! Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα», φωνάζει. Και συνεχίζει: «Πρώτα ο πατριός μου που με βίαζε και του έβαλα φωτιά και τον έκαψα, μετά η κόρη μου! Ναι, η κόρη μου, έχω ένα παιδί που δεν ξέρω πού βρίσκεται! Το γέννησα και τέλος! Και μετά η Ζέτα. Η φίλη μου, η αδελφή μου! Την κατηγόρησαν για τον φόνο του Νώντα Παραδείση, αλλά εγώ ήμουν εκείνη που του έδωσα τη χαριστική βολή και πέθανε», λέει και η σκηνή κάνει flashback στη μέρα του φόνου.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει πρωταγωνιστής της σειράς Αυτή η νύχτα μένει - «Γνωστός σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του...»

Η Νίτσα πάει να βρει τον Νώντα προκειμένου να του μιλήσει για να καταθέσει την αλήθεια για τη Ζέτα, αλλά τον βρίσκει στο έδαφος αιμόφυρτο -τον είχε ήδη πυροβολήσει η Μαρίνα- αλλά ζωντανό. Εκείνος καλεί σε βοήθεια και τότε η Νίτσα του δίνει τη χαριστική βολή για να πεθάνει! Πίσω στο σήμερα, ο Γιώργης κρυφακούει όλη τη συζήτηση και έχει σοκαριστεί. Μπαίνει μέσα στο σαλόνι με το στόμα ανοιχτό. Ο κόσμος του καταρρέει καθώς ξαφνικά βγαίνουν αλήθειες στο φως προς πάσα κατεύθυνση και δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Από τη μια στην οικογένειά του και από την άλλη η Νίτσα. Τότε εκείνη αποφασίζει να του αποκαλύψει και την αλήθεια για το βράδυ που πέρασε με τον Τάσο, χωρίς φυσικά να ξέρει ο ένας ποιος είναι ο άλλος. Ο Γιώργης ζει έναν πραγματικό εφιάλτη που θα τον προσγειώσει στη γη με οδυνηρό τρόπο. Η Νίτσα καταλαβαίνει ότι μπήκε σε μια διαδρομή που δεν έχει επιστροφή.