Έρωτας Φυγάς: «Λέει αλήθεια! Εγώ τον σκότωσα» - Το καταδίνουν και η Αλεξάνδρα καταρρέει

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Λέει αλήθεια! Εγώ τον σκότωσα» - Το καταδίνουν και η Αλεξάνδρα καταρρέει

Στα νέα επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, η Ευγενία χάνει όλο και περισσότερο τον εαυτό της, η Αλεξάνδρα καταφέρνει να κερδίσει έδαφος και ο Μάρκος με τον Ιάσονα αναγκάζονται να συνεργαστούν προκειμένου να μην κατηγορηθούν για φόνο.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

Δευτέρα 12/6 Επεισόδιο 171

Η Αλεξάνδρα κατηγορείται από τον Ιάσονα ότι το φουλάρι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Μάρκου είναι δικό της. Εκείνη όμως καταφέρνει να αποδείξει περίτρανα σε όλους ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφήνοντας τους πάντες άφωνους αφού κάποιος άλλος έχει βάλει το χέρι του να την ενοχοποιήσει. «Τώρα τι έχεις να πεις;», ρωτάει τον Ιάσονα που της ζητάει για μια ακόμη φορά συγγνώμη. Ο Νικόλας με τη σειρά του οδηγείται στην εισαγγελέα για τα νοθευμένα ποτά στο μαγαζί, ενώ η Νότα καταφέρνει με τον τρόπο της να επιστρέψει κι εκείνη στο σπίτι του Στέφανου. Εκείνος όμως καλεί τη Μαργέτα. «Θα ήθελα να συναντηθούμε στο γνωστό μας μέρος», της λέει και φυσικά η απάντηση που παίρνει είναι θετική.

Τρίτη 13/6 Επεισόδιο 172

Τα επαναλαμβανόμενα ξεσπάσματα της Ευγενίας ταράζουν την οικογένεια Δεμερτζή. «Δεν γίνεται να ζούμε έτσι και να την ανεχόμαστε. Κι εγώ είμαι έγκυος αλλά δεν έχω τέτοια ξεσπάσματα. Με κάνει όμως και ταράζομαι στην κατάστασή μου», λέει στον άντρα της η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας αναγκάζεται να λάβει ειδικά μέτρα. Την ίδια ώρα ο Μάρκος πανηγυρίζει την επιτυχία της νέας επιχειρηματικής του κίνησης, όμως η ανατροπή δεν θα αργήσει να γίνει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με δυσάρεστες καταστάσεις. Παράλληλα, ο Στρατής βλέπει την αδελφή του σε τρυφερές στιγμές με τον Νικόλα, και η Γεωργία προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. «Κάτσε κι εσύ, αμέσως να πάρεις φωτιά. Μπορεί το παιδί να έχει καλό σκοπό. Περίμενε να δούμε», του λέει. Στο μεταξύ ένας περιστασιακός εργάτης ομολογεί ότι σκότωσε τον Φίλιππο και συλλαμβάνεται. Ο Μάρκος αντιδρά έντονα καθώς είναι πεπεισμένος ότι ο φονιάς δεν είναι άλλος από τον Ιάσονα κι ας αθωώθηκε.

Τετάρτη 14/6 Επεισόδιο 173

Τη στιγμή που ο Στρατής λογοδίνει την αδελφή του, Ρηνιώ, στον Νικόλα, η εισαγγελέας Νάντια δέχεται μια ανώνυμη καταγγελία που ενοχοποιεί τον Ιάσονα για τον φόνο του ξαδέλφου του, του Κωστάκη. Ο Ιάσονας έχει αποφασίσει πως, αν τον στριμώξουν, θα καταδώσει τον Μάρκο για τον φόνο. «Δεν θα το πάρω πάνω μου. Θα πληρώσει γι’ αυτό που έκανε», λέει στη Μαργέτα. Η Αλεξάνδρα τον ακούει και τρέχει να προειδοποιήσει τον Μάρκο. Εκείνος όμως τη σοκάρει με αυτά που της λέει: «Λέει αλήθεια.

Εγώ το έκανα. Εγώ τον σκότωσα γιατί ήταν ένα κάθαρμα», της ομολογεί και παραδέχεται την ενοχή του. Την ίδια ώρα η Ευγενία τους παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει μαζί, ενώ ο Λαυρέντης απειλεί τον Κοντογιάννη για τα λεφτά που του χρωστάει. Λίγο μετά βρίσκεται μαχαιρωμένος. Ο Μάρκος πηγαίνει να τον επισκεφθεί στη φυλακή, αλλά δεν προλαβαίνει να μάθει τον ηθικό αυτουργό. Ο Λαυρέντης ξεψυχά λίγο αργότερα παίρνοντας μαζί του το όνομα του πραγματικού ενόχου.

Πέμπτη 15/6 Επεισόδιο 174

Στην εισαγγελέα, για τον φόνο του Κωστάκη Αμπατζή, οδηγείται σύσσωμη η οικογένεια Δεμερτζή και Οικονόμου, ενώ Στέφανος και Μαργέτα προτείνουν μια πρόσκαιρη ανακωχή για να επιλύσουν μαζί το ζήτημα που σχολιάζει όλο το Κιάρι. «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν χωρούν εδώ αντιπαλότητες. Πρέπει σύσσωμοι να βρούμε μια λύση», τονίζει και η Μαργέτα συμφωνεί. Από την άλλη πλευρά, Ελπίδα και Νότα ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας το κακό των Δεμερτζή.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο φινάλε - Τέλος με διπλή αυτοκτονία και φυλακή!

Παρασκευή 16/6 Επεισόδιο 175

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας πηγαίνουν στην Αθήνα για να βρουν τον άνθρωπο-κλειδί που θα τους βοηθήσει στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωστάκη και θα τους απαλλάξει από τις κατηγορίες. Η χάρη που ζητά ο Μιχάλης από τη Νάντια δεν θα αργήσει να φέρει σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Αννα αποκαλύπτει στον πατέρα της πως έχει προχωρήσει τη ζωή της. Το καλό είναι ότι η οικογένεια Δεμερτζή με τη βοήθεια του Μάρκου θα βάλει ένα τέλος στις φήμες γύρω από τη δολοφονία του Κωστάκη. Η Νάντια όμως που είναι υπεύθυνη για τη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης, δεν θα σταματήσει να την ερευνά και θα συνεχίσει να ψάχνει τον πραγματικό ένοχο.