Μαύρο Ρόδο (11/6): «Γι’ αυτό η μαμά ήθελε να σε αφήσει! Δεν το έκανε εκείνη, αλλά θα το κάνω εγώ» - Η Αλεξία ουρλιάζει στον Θέμη μετά τον θάνατο του Βίκου

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (11/6): «Γι’ αυτό η μαμά ήθελε να σε αφήσει! Δεν το έκανε εκείνη, αλλά θα το κάνω εγώ» - Η Αλεξία ουρλιάζει στον Θέμη μετά τον θάνατο του Βίκου

Χαμός θα γίνει στο αποψινό (11/6) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, κι αυτό γιατί η Ελισάβετ ψεύδεται για το μωρό που κουβαλάει, ενώ η Αλεξία παλεύει να καταλάβει εάν ο Βίκος είναι ακόμη ζωντανός (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε (11/6) στο Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 122

Η Αλεξία βρίσκεται σε μεγάλο σοκ ακούγοντας τα νέα για την ανατίναξη του αυτοκινήτου του Βίκου, ενώ ο Θέμης ρωτά τον Λουκά αν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι μέσα στο αυτοκίνητο που ανατινάχθηκε βρισκόταν ο Βίκος, αλλά εκείνος του απαντάει πως είναι αμφίβολο, καθώς η έκρηξη ήταν πάρα πολύ μεγάλης ισχύος: «Θα δυσκολευτούν να ταυτοποιήσουν το πτώμα». Την ίδια ώρα ο Γιαννίκος στριμώχνει τη Θάλεια για να δώσει πληροφορίες για τους υπαίτιους της έκρηξης: «Ο Καστρινός είναι εχθρός του Βίκου, οπότε πολύ πιθανό να του έβαλε αυτός τη βόμβα! Ψάξε και μάθε, θέλω αποτέλεσμα αυτή τη φορά», της τονίζει. Η Αλεξία τρέχει στο σημείο της ανατίναξης με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος της θα ζει. Κάπου εκεί βρίσκει το δαχτυλίδι του και με πόνο βεβαιώνει πως τον έχασε μια για πάντα.

Στο σημείο φτάνει και ο Θέμης και η Αλεξία τού μιλάει με σκληρά λόγια: «Ενας δολοφόνος είσαι και τίποτα περισσότερο! Βουτηγμένος στην παρανομία, μόνο κακό προκαλείς, γι’ αυτό η μαμά ήθελε να σε αφήσει! Δεν το έκανε εκείνη, αλλά θα το κάνω εγώ», είναι τα λόγια της. Ο Θέμης φοβάται πως τη χάνει για πάντα. Στη Γερακιανή, ο Πέτρος αναστατωμένος με την αιμορραγία της Ελισάβετ, τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Μετά την εξέταση, εκείνη βγαίνει από το ιατρείο και ο Πέτρος περιμένει με αγωνία να μάθει τι συμβαίνει: «Ελισάβετ, τι έγινε; Τι σου είπε ο γιατρός;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Εχασα το μωρό! Δεν έχουμε τίποτα πια να μας ενώνει, οπότε άφησέ με πια ήσυχη, μη με ενοχλήσεις ποτέ ξανά». Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική και ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει και πάλι να συζητήσουν: «Σε παρακαλώ, Ελισάβετ, άκουσέ με! Με κατηγορείς ότι εγώ ευθύνομαι;», τη ρωτάει και εκείνη έχει πάρει την απόφασή της να μην του μιλήσει ξανά ποτέ για τίποτα. Εκείνος απελπίζεται.