Μαύρο Ρόδο (12/6): Τραγωδία! «Τον σκότωσα! Τον σκότωσα» - Πέφτει νεκρός στο χώμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (12/6): Τραγωδία! «Τον σκότωσα! Τον σκότωσα» - Πέφτει νεκρός στο χώμα

Θρίλερ θα επικρατήσει στο σημερινό 12/6 επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, αφού ένας πρωταγωνιστής θα πέσει νεκρός στο χώμα. Από την άλλη, ο Γεράσιμος φεύγει από την ψυχιατρική κλινική και όλοι τον ψάχνουν. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης πρώτοι από όλους, όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν αυτές προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Οι σημερινές 12/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 123

Ο Σταυρίνος σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στον Μπόγρη: «Τα έμαθα όλα», τον προειδοποιεί και εκείνος φεύγει να κρυφτεί στο μοναστήρι με τη βοήθεια της Κασσιανής. Ο Σταυρίνος τον αναζητά παντού και καταφεύγει στο μοναστήρι σίγουρος πως θα τον βρει εκεί. Η Τασούλα φοβάται για τα χειρότερα που θα έρθουν: «Δεν έχω καλό προαίσθημα, δεν έχω ξαναδεί τον Σταυρίνο σε αυτή την κατάσταση, φοβάμαι», μονολογεί.

Στο μοναστήρι, ο Σταυρίνος απαιτεί από τον αδελφό του να του δώσει εξηγήσεις για όλα. «Τι πήγες και έκανες;», του ζητάει τον λόγο και τα δύο αδέλφια πιάνονται στα χέρια, με την Κασσιανή να προσπαθεί να τους χωρίσει. Ο Σταυρίνος φωνάζει: «Πήγες να με σκοτώσεις; Τα έλεγε η Γιάννα και την περνούσαμε όλοι για τρελή, αλλά τελικά είχε δίκιο! Είσαι αδίστακτος, αλλά αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσεις! Θα σε καταγγείλω με όλα τα στοιχεία που έχω εναντίον σου», τον απειλεί και ο Μπόγρης βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει: «Δεν θα προλάβεις να κάνεις βήμα! Ξέρεις κάτι; Για ένα πράγμα μόνο λυπάμαι, που δεν έκανα τόσο καλή δουλειά τελικά να ξεμπερδεύω μαζί σου και τελικά φορτώθηκα! Ελπίζω τώρα να μην αποτύχω», λέει και κάνει να πατήσει τη σκανδάλη. Ο Σταυρίνος ορμάει για να τον αποτρέψει και πάνω στη συμπλοκή το όπλο εκπυρσοκροτεί και ο Γιώργος πέφτει νεκρός!

Η Ελισάβετ έχει αποφασίσει να μην του μιλήσει ποτέ ξανά. Ο Πέτρος απελπίζεται. Ο Θέμης συναντά την Αλεξία στο σημείο της έκρηξης. Τα λόγια που ακούει από το στόμα της κόρης του είναι πολύ πικρά. Φοβάται πως τη χάνει για πάντα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική. Εκείνος, όμως, θέλει να επιστρέψει στο Μοναστήρι, κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να επιστρέψει στην Πάτρα. Νιώθει ότι δεν έχει πια θέση στη Γερακιανή. Ένα μήνυμα, όμως, που θα δει, τον παραξενεύει. Ίσως, η ελπίδα να είναι ακόμα ζωντανή.