Αυτή η νύχτα μένει (12/6): «Γιώργη; Ρε Γιώργη!» - Πιάνει στα πράσα τη Νίτσα και τον ανιψιό του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (12/6): «Γιώργη; Ρε Γιώργη!» - Πιάνει στα πράσα τη Νίτσα και τον ανιψιό του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις απόψε 12/6 στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει, καθώς μετά την δολοφονία της Μαρίνας, τα πράγματα έχουν μπλέξει πολύ άσχημα. Ειδικά η Ζέτα έχει βρεθεί σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, σε σημείο που αποφασίζει να φύγει οριστικά και να κάνει νέα ζωή.

Οι σημερινές 12/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 93

Ο Χρήστος καταθέτει ψέματα πως η Ζέτα ήταν εκείνη που σκότωσε τον Νώντα Παραδείση! Τώρα πια η κοπέλα βρίσκεται για τα καλά πια στο στόχαστρο της αστυνομίας και η απόδραση από το Αγρίνιο είναι αναγκαστική. Μόνο που ο Πόντικας, που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, όταν η αστυνομία αναζητά τη Ζέτα, εκείνος τους λέει πού βρίσκεται. Η σύλληψή της ως ύποπτη για τον φόνο του Νώντα φέρνει αναστάτωση στους ανθρώπους του «Ονείρου»: «Η Ζέτα να σκότωσε τον Νώντα; Τι άλλο θα ακούσουμε πια, αν είναι δυνατόν», απορούν, ενώ ο Στρατής σε απόγνωση προσπαθεί μάταια να τη σώσει: «Λάθος άνθρωπο κατηγορείτε για τον φόνο του Νώντα Παραδείση», φωνάζει μάταια.

Διαβάστε επίσης: Αγαπημένος ηθοποιός της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Μόνο που ο Αλκης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά και αποκαλύπτει: «Ο Χρήστος έμπλεξε τη Ζέτα για να “καθαρίσει” το όνομα της Μαρίνας», λέει και η Εύη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της έχει φτάσει μέχρι εκεί και αποφασίζει να φύγει οριστικά από το σπίτι: «Σας βαρέθηκα! Καλά έκανα και έφυγα στην Αθήνα, απορώ τι ήθελα και ήρθα εδώ! Είστε βουτηγμένοι στο ψέμα και στην παρανομία, δεν θέλω να σας βλέπω, σας σιχάθηκα όλους», φωνάζει φεύγοντας.

Η Νίτσα που μαθαίνει για τη σύλληψη της κολλητής της, αναλαμβάνει δράση και εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός στην αστυνομία και προσωρινά καταφέρνει να γλιτώσει τη Ζέτα. Η τελευταία συνειδητοποιεί ότι πλέον πρέπει να τραβήξει άλλο δρόμο στη ζωή της: «Το αποφάσισα Νίτσα, δεν τραβάει άλλο αυτή η ζωή! Θα τα φέρω όλα τούμπα και θα αρχίσω πάλι από την αρχή, μακριά απ’ όλους».