Έρωτας Φυγάς (13/6): «Η καταστροφή σου μόλις άρχισε» - Το σατανικό σχέδιο του Ιάσονα στον Μάρκο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (13/6): «Η καταστροφή σου μόλις άρχισε» - Το σατανικό σχέδιο του Ιάσονα στον Μάρκο

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά Έρωτας Φυγάς, η οποία προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία. Όλα ανατρέπονται λίγο πριν το μεγάλο φινάλε (δείτε το τελευταίο επεισόδιο με διπλή αυτοκτονία).

Οι σημερινές 13/6 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 172

Τα επαναλαμβανόμενα ξεσπάσματα της Ευγενίας ταράζουν την οικογένεια Δεμερτζή. «Δεν γίνεται να ζούμε έτσι και να την ανεχόμαστε. Κι εγώ είμαι έγκυος αλλά δεν έχω τέτοια ξεσπάσματα. Με κάνει όμως και ταράζομαι στην κατάστασή μου», λέει στον άντρα της η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας αναγκάζεται να λάβει ειδικά μέτρα. Την ίδια ώρα ο Μάρκος πανηγυρίζει την επιτυχία της νέας επιχειρηματικής του κίνησης, όμως η ανατροπή δεν θα αργήσει να γίνει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με δυσάρεστες καταστάσεις.

Παράλληλα, ο Στρατής βλέπει την αδελφή του σε τρυφερές στιγμές με τον Νικόλα, και η Γεωργία προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. «Κάτσε κι εσύ, αμέσως να πάρεις φωτιά. Μπορεί το παιδί να έχει καλό σκοπό. Περίμενε να δούμε», του λέει. Στο μεταξύ ένας περιστασιακός εργάτης ομολογεί ότι σκότωσε τον Φίλιππο και συλλαμβάνεται. Ο Μάρκος αντιδρά έντονα καθώς είναι πεπεισμένος ότι ο φονιάς δεν είναι άλλος από τον Ιάσονα κι ας αθωώθηκε.

Τι θα δούμε αύριο 14/6 στο επεισόδιο 173

Τη στιγμή που ο Στρατής λογοδίνει την αδελφή του, Ρηνιώ, στον Νικόλα, η εισαγγελέας Νάντια δέχεται μια ανώνυμη καταγγελία που ενοχοποιεί τον Ιάσονα για τον φόνο του ξαδέλφου του, του Κωστάκη. Ο Ιάσονας έχει αποφασίσει πως, αν τον στριμώξουν, θα καταδώσει τον Μάρκο για τον φόνο. «Δεν θα το πάρω πάνω μου. Θα πληρώσει γι’ αυτό που έκανε», λέει στη Μαργέτα. Η Αλεξάνδρα τον ακούει και τρέχει να προειδοποιήσει τον Μάρκο. Εκείνος όμως τη σοκάρει με αυτά που της λέει: «Λέει αλήθεια.

Εγώ το έκανα. Εγώ τον σκότωσα γιατί ήταν ένα κάθαρμα», της ομολογεί και παραδέχεται την ενοχή του. Την ίδια ώρα η Ευγενία τους παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει μαζί, ενώ ο Λαυρέντης απειλεί τον Κοντογιάννη για τα λεφτά που του χρωστάει. Λίγο μετά βρίσκεται μαχαιρωμένος. Ο Μάρκος πηγαίνει να τον επισκεφθεί στη φυλακή, αλλά δεν προλαβαίνει να μάθει τον ηθικό αυτουργό. Ο Λαυρέντης ξεψυχά λίγο αργότερα παίρνοντας μαζί του το όνομα του πραγματικού ενόχου.