Μαύρο Ρόδο (13/6): «Λες να συνεννοήθηκε με τον γιατρό;» - Ο Πέτρος ανακαλύπτει το μυστικό της Ελισάβετ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (13/6): «Λες να συνεννοήθηκε με τον γιατρό;» - Ο Πέτρος ανακαλύπτει το μυστικό της Ελισάβετ

Συνταρακτικές είναι οι νέες εξελίξεις της σειράς Μαύρο Ρόδο, μετά την αποκάλυψη πως η Ελισάβετ περιμένει το παιδί του Πέτρου. Ο ίδιος ωστόσο πληροφορήθηκε για το ψέμα της πως δεν έχει αποβάλει. Από την άλλη ο Γεράσιμος έχει γίνει επικίνδυνος.

Οι σημερινές 13/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 124

Ο Σταυρίνος στο τμήμα περιμένει να δώσει κατάθεση για το φονικό, ενώ η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη να μιλήσει στην Κασσιανή για να αλλάξει την κατάθεσή της. Ομως, η ηγουμένη δίνει τη χαριστική βολή δίνοντας στην αστυνομία κατάθεση που τον καίει. Ο Σταυρίνος προφυλακίζεται. Στο πλευρό του σπεύδει η Τασούλα, αλλά και η Γιάννα. «Θέλω να πάω στην κηδεία του αδελφού μου! Πρέπει να τους πείσω να με αφήσουν να πάω», της λέει και αυτό εξαγριώνει τη Γιάννα που τον βλέπει, για άλλη μια φορά, να παραιτείται από τη ζωή του: «Πάλι το ίδιο κάνεις; Ο Γιώργος ήταν εκείνος που σου στέρησε τόσα χρόνια από τη ζωή σου, που στέρησε τον έρωτά μας, που μας χώρισε και μας κατέστρεψε και συνεχίζεις να τον σκέφτεσαι;». Στο μεταξύ και ο Σαράντος βλέπει για ακόμα μια φορά πως η προσοχή της Γιάννας δεν είναι στραμμένη σε εκείνον.

Διαβάστε επίσης: Το φινάλε της σεζόν - Ένας γάμος, μια γέννα κι ένας εγκλεισμός σε ψυχιατρείο

Ο Πέτρος ετοιμάζεται να φύγει στην Πάτρα, αλλά ένα μήνυμα από τον Λευτέρη αναπτερώνει τις ελπίδες του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει: «Είμαι σίγουρος ότι η Ελισάβετ λέει ψέματα! Μην τα παρατάς, γύρνα πίσω, σε περιμένω». Ετσι οι δυο τους πάνε στο μοναστήρι προκειμένου να μάθουν την αλήθεια για τον υπέρηχο της Ελισάβετ. «Δεν πιστεύω πως λέει την αλήθεια ότι έχασε το παιδί», υποστηρίζει ο Λευτέρης και συμφωνεί και ο Πέτρος: «Ισως το κάνει από αντίδραση για να με διώξει μακριά».

Η Φιλαρέτη τους λέει να ψάξουν στην κλινική και πράγματι ο Λευτέρης πάει εκεί και ανακαλύπτει ότι η κόρη του δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Η Ελισάβετ φαίνεται να κρατάει την αλήθεια για το παιδί μόνο για τον εαυτό της. Στο μεταξύ, ο Μανώλης με την Ευτυχία ζητάνε από την Ελισάβετ να μιλήσει στον Γεράσιμο μήπως και ηρεμήσει: «Σε παρακαλώ κορίτσι μου, εσένα θα σε ακούσει! Μίλα του να γυρίσει πίσω στην κλινική να γίνει καλά! Για το καλό του το κάνουμε, θέλουμε να δούμε το παιδί μας καλά, σε παρακαλώ», την ικετεύει η Ευτυχία και εκείνη τους υπόσχεται πως θα το κάνει. Η Αλεξία ανακοινώνει στην Ολγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει για ένα μακρινό ταξίδι: «Δεν αντέχω άλλο! Θα φύγω να ηρεμήσω μακριά απ’ όλους», τους λέει. Μόνο που στη διαδρομή της προς το αεροδρόμιο, ο Βίκος εμφανίζεται μπροστά της ολοζώντανος. Εκείνη τρέχει στην αγκαλιά του και η σκηνή δείχνει σε flashback πως ο Παράσχος «θυσιάστηκε» για εκείνον. Η Θάλεια μαθαίνει ότι ο Γιαννίκος ετοιμάζεται να στείλει περιπολικό για τη σύλληψη του Λουκά και εκείνη φροντίζει να τον ενημερώσει για να κρυφτεί.