Αυτή η νύχτα μένει (14/6): «Με βίαζε και του έβαλα φωτιά και τον έκαψα» - Αποκαλύπτονται δυο σοκαριστικές δολοφονίες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (14/6): «Με βίαζε και του έβαλα φωτιά και τον έκαψα» - Αποκαλύπτονται δυο σοκαριστικές δολοφονίες

Σοκ προκαλεί το σημερινό 14/6 επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, καθώς αποκαλύπτονται δυο πολύ σοκαριστικές δολοφονίες που θα φέρουν μεγάλες ανατροπές.

Οι σημερινές 14/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 95

Σε πρωτόγνωρη αγωνία η Νίτσα μετά την ένταση που έζησε με τη Ζέτα, πέφτει σε απόγνωση και είναι επιτέλους έτοιμη να βγάλει στο φως ένα συγκλονιστικό μυστικό από το παρελθόν της. Επιστρέφει σπίτι και αρχίζει να πίνει. Ο Τάσος τη βλέπει: «Τι έγινε και πίνεις; Ντέρτια έχεις;», τη ρωτάει και εκείνη αρχίζει να φέρεται αλλόκοτα: «Κουμάντο θα μου κάνεις αν θα πιω και πόσο θα πιω; Θα κάνω ό,τι γουστάρω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν, το κατάλαβες;», του λέει. Εκείνος παραξενεύεται: «Εντάξει, Νίτσα, όπως θέλεις! Σίγουρα όμως είσαι καλά;», τη ρωτάει και εκείνη τότε αποφασίζει να ανοίξει το στόμα της: «Όχι, δεν είμαι! Ολα λάθος τα κάνω στη ζωή μου! Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα», φωνάζει.

Και συνεχίζει: «Πρώτα ο πατριός μου που με βίαζε και του έβαλα φωτιά και τον έκαψα, μετά η κόρη μου! Ναι, η κόρη μου, έχω ένα παιδί που δεν ξέρω πού βρίσκεται! Το γέννησα και τέλος! Και μετά η Ζέτα. Η φίλη μου, η αδελφή μου! Την κατηγόρησαν για τον φόνο του Νώντα Παραδείση, αλλά εγώ ήμουν εκείνη που του έδωσα τη χαριστική βολή και πέθανε», λέει και η σκηνή κάνει flashback στη μέρα του φόνου.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει πρωταγωνιστής της σειράς Αυτή η νύχτα μένει - «Γνωστός σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του...»

Η Νίτσα πάει να βρει τον Νώντα προκειμένου να του μιλήσει για να καταθέσει την αλήθεια για τη Ζέτα, αλλά τον βρίσκει στο έδαφος αιμόφυρτο -τον είχε ήδη πυροβολήσει η Μαρίνα- αλλά ζωντανό. Εκείνος καλεί σε βοήθεια και τότε η Νίτσα του δίνει τη χαριστική βολή για να πεθάνει! Πίσω στο σήμερα, ο Γιώργης κρυφακούει όλη τη συζήτηση και έχει σοκαριστεί. Μπαίνει μέσα στο σαλόνι με το στόμα ανοιχτό. Ο κόσμος του καταρρέει καθώς ξαφνικά βγαίνουν αλήθειες στο φως προς πάσα κατεύθυνση και δεν ξέρει πια τι να πιστέψει.

Από τη μια στην οικογένειά του και από την άλλη η Νίτσα. Τότε εκείνη αποφασίζει να του αποκαλύψει και την αλήθεια για το βράδυ που πέρασε με τον Τάσο, χωρίς φυσικά να ξέρει ο ένας ποιος είναι ο άλλος. Ο Γιώργης ζει έναν πραγματικό εφιάλτη που θα τον προσγειώσει στη γη με οδυνηρό τρόπο. Η Νίτσα καταλαβαίνει ότι μπήκε σε μια διαδρομή που δεν έχει επιστροφή.