Μαύρο Ρόδο (14/6): «Μια χαρά είναι το μωρό μας είπε ψέματα» - Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (14/6): «Μια χαρά είναι το μωρό μας είπε ψέματα» - Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια

Στο σημερινό 14/6 επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Η Αλεξία θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βίκο, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της.

Οι σημερινές 14/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 125.

Αγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το μαγαζί του Καστρινού και εκείνος είναι σίγουρος ότι πρόκειται για αντίποινα από τους άντρες του Βίκου: «Ακόμα συνεχίζει να μου δημιουργεί προβλήματα! Τουλάχιστον δεν θα πλησιάσει ξανά την κόρη μου», λέει στον Λουκά. Η Αλεξία επιστρέφει σπίτι της μιας και ο Βίκος ζει, αλλά η σχέση της με τον πατέρα της είναι σχεδόν διαλυμένη. Ο Θέμης προσπαθεί να την προσεγγίσει αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια: «Για μια φορά παραδέξου την αλήθεια! Εσύ έβαλες να σκοτώσουν τον Βίκο, έτσι; Γιατί δεν το παραδέχεσαι; Μίλα επιτέλους», του φωνάζει, αλλά ο Θέμης φτάνει στα όριά του: «Πρόσεχε πώς μιλάς στον πατέρα σου! Αρκετά ανέχτηκα τις αντιδράσεις σου! Εχεις ιδέα πού μιλάς; Τραβιόσουν με τον Βίκο, τον οποίο είχε γκόμενο και η μάνα σου και θέλεις να βγεις και από πάνω;», της ουρλιάζει, αλλά εκείνη εξοργίζεται και του λέει: «Σε μισώ! Μακάρι να πέθαινες εσύ και όχι η μαμά».

Διαβάστε επίσης: Το μοναστήρι, τα σκοτάδια και ο νέος έρωτας στη ζωή της - Η Κατερίνα Διδασκάλου άνοιξε την καρδιά της στο YOU

Στο μεταξύ, ο Βίκος γυρνώντας από την κόλαση βάζει δικό του άνθρωπο κάτω από τη μύτη του Καστρινού, καθώς ο τελευταίος μετά τον χαμό του Παράσχου, προσλαμβάνει τον Φρέντι. Ετσι ο Βίκος έχει ξανά κάποιον δικό του, ακριβώς δίπλα στο χειρότερο εχθρό του, βάζοντας μπροστά το σχέδιό του που έχει ένα και μόνο στόχο: Να κλείσει, με τα ίδια του τα χέρια, τα μάτια του Καστρινού.

Διαβάστε επίσης: Το φινάλε της σεζόν - Ένας γάμος, μια γέννα κι ένας εγκλεισμός σε ψυχιατρείο

Ο Σταυρίνος στο τμήμα περιμένει να δώσει κατάθεση για το φονικό, ενώ η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη να μιλήσει στην Κασσιανή για να αλλάξει την κατάθεσή της. Ομως, η ηγουμένη δίνει τη χαριστική βολή δίνοντας στην αστυνομία κατάθεση που τον καίει.