Τα καλύτερά μας χρόνια (20/6): Αυλαία μετά από 3 χρόνια - Το συγκινητικό τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα καλύτερά μας χρόνια (20/6): Αυλαία μετά από 3 χρόνια  - Το συγκινητικό τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Την Τρίτη 20/6 η σειρά Τα καλύτερά μας χρόνια αναμένεται να ρίξει αυλαία μετά από τρία χρόνια, που βγαίνει στον αέρα μέσα από ένα διπλό και πολύ συγκινητικό επεισόδιο (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα0.

Οι σημερινές (20/6) εξελίξεις για τη σειρά ''Τα καλύτερά μας χρόνια''

Επεισόδιο 39 και 40

Ο Άγγελος, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο εξωτερικό, επιστρέφει στη γειτονιά του Γκύζη και σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σε μία μόνιμη… ταραχή. Το Σισμίκ, η κρίση στο Αιγαίο, η εκκλησιαστική κρίση, η έξαρση του ιού του HIV, αλλά και η φιλοξενία του Eurobasket στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και φυσικά η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ προκαλούν αναστάτωση όχι μόνο στη γειτονιά του Γκύζη, αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Ο Άγγελος παρατηρεί ότι «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν» και προσπαθεί να εξοικειωθεί ξανά με τα παλιά δεδομένα, αγκαλιάζοντας όλες τις αλλαγές που έχουν προκύψει όσον καιρό έλειπε. Κάποιοι μένουν στάσιμοι κι άλλοι έχουν προχωρήσει, κι ένας αναπάντεχος επισκέπτης από το παρελθόν θα φέρει, για άλλη μια φορά, τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Αντωνόπουλων.

Μεγάλη συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα της σειράς

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια η τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ ρίχνει αυλαία με την ομάδα του ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' να τελειοποιεί σιγά σιγά τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ.

Το καστ των ηθοποιών απαρτιζόταν από πολύ ταλαντούχους καλλιτέχνες του χώρου, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια συνεργασίας δέθηκαν μεταξύ τους πέραν του επαγγελματικού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας, οι οποίοι τηλεοπτικά ήταν ζευγάρι. Μέσα από το Instagram του Μελέτη Ηλία κυκλοφόρησε μάλιστα ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με τον ηθοποιό να ξεσπάσει σε κλάματα στο τελευταίο γύρισμα, όσο η Παπουτσάκη σκούπιζε τα μάτια της και παράλληλα τον αγκάλιαζε (δείτε εδώ τη νέα αρχή της Παπουτσάκη μετά το διαζύγιό της).

«.. Our revels now are ended. These our actors, As I foretold you, were all spirits and Are melted into air, into thin air....We are such stuff As dreams are made on, and our little life Is rounded with a sleep.....

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΓΎΡΙΣΜΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΆΡΜΠΑ-ΣΤΈΛΙΟ
ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΆ 3 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΛΛΆ ΤΏΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΑΕΡΑΣ......
17/07/2020-09/06/2023

στα επόμενα......
#takaliteramasxronia», έγραψε ο Μελέτης Ηλίας.

«Σήμερα ήταν το τελευταίο μου Γυρισμα , στην αγαπημένη μου σειρά , με τους αγαπημένους μου ανθρώπους .
Απερίγραπτη συγκίνηση και απέραντη ευγνωμοσύνη ,για αυτήν την υπέροχη ομάδα!!!
Περάσαμε πολλά μαζί όλα αυτά τα 3 χρόνια !
Ζήσαμε μαζί ♥️
Θα μου λείπετε……..
«Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι μπροστά !!!!!!

@meletis_ilias σε ευχαριστώ για την υπέροχη συνεργασία !!!!
Σε αγαπώ και σε θαυμάζω !
Εξάλλου , Μαιρη + Στέλιος = LFE», έγραψε με τη σειρά της η Κατερίνα Παπουτσάκη.