Σασμός: «Όσα περιμένουμε δυο χρόνια να συμβούν...» - Ο τηλεοπτικός Μανώλης έκανε το μεγαλύτερο spoiler

Το μήνυμα που δέχθηκε από υπάλληλο στα διόδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Όσα περιμένουμε δυο χρόνια να συμβούν...» - Ο τηλεοπτικός Μανώλης έκανε το μεγαλύτερο spoiler

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, ήταν την Τρίτη 20/6 ο Στρατής Χατζησταματίου (δείτε την επί 10 χρόνια σύντροφό του), ο οποίος πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, και υποδύεται τον Μανώλη, έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στην πλοκή (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις).

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για τον ρόλο του, αποκαλύπτοντας πως τον αντιμετωπίζει ο κόσμος που τον παρακολουθεί όταν τον βλέπει στον δρόμο, ενώ ανέφερε και το μήνυμα που του είχε πει μια υπάλληλος στα διόδια μόλις τον αντίκρισε.

Το spoiler του Στρατή Χατζησταματίου για τον Σασμό

«Είναι ιδιαίτερος ο ρόλος μου. Γενικά ο κόσμος δεν τον αγαπά πολύ τον Μανώλη, γιατί είναι αδύναμος, αλλά όλη του η αδυναμία και τα λάθη δεν είναι σίγουρα από κακία. Είναι από καλοσύνη και υπερβολική σκέψη. Αυτό δημιουργεί μητρικά ένστικτά, προστατευτικά. Μου λένε "να προσέχεις και σε βλέπουμε". Και στον δρόμο γίνεται κάτι αντίστοιχο και πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται την διαφορά του ανθρώπου με τον ρόλο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στα διόδια έχει πολύ ενδιαφέρον τι ακούς. Έχω ακούσει το top όχι για εμένα, αλλά για τον ρόλο που κάνει ο Δημήτρης Ήμελλος. Μου έχει πει κυρία ότι "τον βλέπω και να του πεις πως σκέφτομαι την ζωή που δεν έζησα". Ανατριχιάζεις».

Μάλιστα, στο τέλος, έκανε και ένα μικρό spoil για την πορεία του σίριαλ: «Ο Σασμός θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά. Δε ξέρω τι έχει αξία να πω. Είναι πολλά. Νομίζω πως ό,τι περιμένουμε θα συμβεί. Νομίζω ότι όσα περιμένουμε δυο χρόνια να συμβούν, θα συμβούν στο τέλος της σεζόν. Νομίζω ναι, θα έρθει η Θεία Δίκη».