Στρατής Χατζησταματίου: Κούκλα, μελαχρινή, με μεγάλο χαμόγελο - Αυτή είναι η σύντροφος του πρωταγωνιστή του Σασμού

Είναι μαζί περίπου 10 χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Σασμός
Facebook / Σασμός

Ο Στρατής Χατζησταματίου είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς του ALPHA, Σασμός, καθώς μπορεί να φαίνεται ήσυχος και αθώος, όμως γνωρίζει πολλά παραπάνω για τους υπόλοιπους χαρακτήρες και οι κινήσεις του είναι καθοριστικές.

Μπορεί στο σίριαλ να δυσκολεύεται να βρει τον έρωτα ή να αντιμετωπίζει προβλήματα στις σχέσεις του, ωστόσο στην πραγματική ζωή το πρόβλημα αυτό έχει ήδη λυθεί, αφού εδώ και δέκα χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Βρισηίδα Σαρρή, μία νεαρή η οποία σπουδάζει Ιατρική.

Διαβάστε επίσης: Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Η συνάντηση του παπά Μιχάλη με Παύλο, Αστέρη και Μαθιό που θα αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Αυτή είναι η σύντροφος του Στρατή Χατζησταματίου από τον Σασμό

Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι και παρόλο που οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr έχει εξασφαλίσει υλικό με πρωταγωνιστές τους δυο τους σε νυχτερινό κέντρο. Η σύντροφος του 25χρονου είναι μία κούκλα, με μακριά καστανά μαλλιά και μεγάλο χαμόγελο (δείτε εδώ ποια είναι η σχέση του με την Δανάη Παππά).

Στρατής Χατζησταματίου Σασμός σύντροφος

Το κανονικό επάγγελμα που έχει σπουδάσει ο τηλεοπτικός Μανώλης

Το πρωί της Πέμπτης 23/4 μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με πρωταγωνιστή της σειράς ''Σασμός'' τον τηλεοπτικό Μανώλη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό του.

Ο λόγος λοιπόν, για τον Στρατή Χατζησταματίου, ο οποίος μπορεί να έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολα περιστατικά στο σίριαλ, όμως στην πραγματική του ζωή χάρισε μεγάλη χαρά στον εαυτό του και σε όσους τον αγαπούν. Ο ηθοποιός πήρε το πτυχίο του στη Νομική, επομένως εκτός από το Eθνικό, που έχει τελειώσει, αν θελήσει θα μπορέσει να εξασκήσει και άλλο ένα επάγγελμα, αυτό του δικηγόρου.

«Πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Εκεί ήταν φίλοι και συγγενείς για να τον συγχαρούν. Παράλληλα με το Εθνικό Θέατρο το οποίο έχει τελειώσει, ήταν και φοιτητής στη Νομική Αθηνών. Χρωστούσε κάποια μαθήματα και τώρα πήρε το πτυχίο του».