Μαύρο Ρόδο (21/6): «Κάποιος που έχει πεθάνει είναι τελικά ζωντανός» - Αποκάλυψη "βόμβα"

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (21/6): «Κάποιος που έχει πεθάνει είναι τελικά ζωντανός» - Αποκάλυψη

Mε μια συζήτηση του Καστρινού με την κόρη του, της αποκαλύπτει την αλήθεια σήμερα 21/6 στην σειρά Μαύρο Ρόδο. Τι θα φέρουν οι εξελίξεις λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε.

Οι σημερινές 21/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 130

«Ο Ζαμάνος θέλει να σκοτώσει τον Βίκο γιατί είναι γιος της Φιλαρέτης, της μοναχής στο μοναστήρι που συναντούσε η μάνα σου. Μου είχε πει την αλήθεια για το παιδί της, της είχα υποσχεθεί πως θα τη βοηθήσω, αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ το παιχνίδι που θα έπαιζε η μοίρα».

Η Αλεξία δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα μαθαίνει: «Μου λες αλήθεια; Απίστευτο, δεν μπορώ να το πιστέψω». Θέμης αρχίζει να έχει συμπτώματα από τη δόση του δηλητηρίου και νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν για πρώτη φορά.

Μετά από τόσες ριψοκίνδυνες ενέργειες, σε σχέση με την υπηρεσία της, η Θάλεια έρχεται αντιμέτωπη με τον Γιαννίκο, ο οποίος την πιάνει επ’ αυτοφώρω να παραποιεί αρχεία και τη συλλαμβάνει.

Η Ελισάβετ που βρίσκεται σε πανικό με τις εξελίξεις για την υγεία της Αυξεντίας, φτάνει σε επικίνδυνα για το μωρό σημεία, ενώ ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο άδικα της έχει φερθεί.

Δείτε επίσης: Φονιάς ο Γεράσιμος - Μπαίνει με όπλο στο δωμάτιο της Ελισάβετ

Αίσιο τέλος για έναν μεγάλο έρωτα

Το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς θα διαφοροποιηθεί από αυτό το βιβλίου, αλλά η κεντρική ιδέα θα είναι η ίδια. Δηλαδή ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα παντρευτούν και θα γίνουν γονείς ενός κοριτσιού. Το ερωτευμένο ζευγάρι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, αφού καταφέρνουν με τα χίλια ζόρια να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν -και ο σημαντικότερος βέβαια ακούει στο όνομα «Γεράσιμος»- στο τέλος θα αποφασίσουν να δώσουν την ευκαιρία που αξίζει ο μεγάλος έρωτας που έζησαν.

Κανείς πια δεν θα αποτελεί εμπόδιο στη σχέση τους και φυσικά όλοι οι δικοί τους άνθρωποι θα χειροκροτήσουν το αίσιο τέλος στην αγάπη τους. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ μαζί με την κόρη τους, την Αγγελική (στο μεν βιβλίο το παιδί παίρνει το όνομα Ζωή που συμβολίζει τη ζωή που πήρε στα χέρια της η Ελισάβετ με το να φύγει από το μοναστήρι, ενώ στη σειρά θα έχει το όνομα Αγγελική, από τη μητέρα του Πέτρου), θα βρεθούν ξανά στη Γερακιανή, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα...