Σασμός (22/6): «Αύριο θα ξημερώσει μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές όλων μας» - Έρχεται το τέλος του Μαθιού;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (22/6): «Αύριο θα ξημερώσει μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές όλων μας» - Έρχεται το τέλος του Μαθιού;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός, καθώς ο Μαθιός παίρνει την απόφαση να παραδοθεί, θα το κάνει τελικά ή κάτι άλλο θα συμβεί και θα ανατρέψεις τα γεγονότα. Η Βασιλική ωστόσο είναι σε άσχημη κατάσταση...

Οι σημερινές 22/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 157

Η Καλλιόπη συντετριμμένη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να μην παραδοθεί. Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στο σπίτι της Μαρίνας και θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε εκείνος να αλλάξει την απόφαση του. Η Σοφία δίνει τελεσίγραφο στον Τάσο, για να αποφασίσει αν θα πάει μαζί της στη Μασσαλία. Ο Γαλετάκης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Ο Ευθύμης το μαθαίνει και τότε για πρώτη φορά αρχίζει να φοβάται. Η Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και μαθαίνει ότι μπορεί να κάνει παιδιά. Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Ευθύμης ευθύνεται για το ατύχημα του πατέρα της και ορκίζεται εκδίκηση. Η Βασιλική ησυχάζει τον Νικηφόρο, λέγοντας του ψέματα, ότι τα ξαναβρήκε με τον Μαθιό. Ο Παπάς πείθει τον Παύλο ότι πρέπει να ξεκινήσει το σασμό. Ο Γαλετάκης αφήνεται ελεύθερος και εκβιάζει τον Ευθύμη.

Δείτε επίσης: Η συνάντηση του παπά Μιχάλη με Παύλο, Αστέρη και Μαθιό που θα αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Η Βασιλική λέει στον Μαθιό να μην παραδοθεί

Εκείνη ήταν που επέμενε ότι πρέπει η κοινωνία να τον κρίνει για το έγκλημά του και εκείνη είναι που τελικά θα του πει να μην πάει στον Αντώνη Φραγκιαδάκη να παραδοθεί. Η Βασιλική, παρόλο που είναι πικραμένη και νιώθει πως η σχέση της με τον Μαθιό Σταματάκη έχει φτάσει στο οριστικό τέλος της, λέει στον άντρα που παντρεύτηκε να μη φτάσει στα σκαλιά του αστυνομικού τμήματος και αυτό γιατί δεν θέλει να πληγωθεί ο περίγυρός της στο χωριό.

Για την ακρίβεια, το πρώτο άτομο που σκέφτεται ότι θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του είναι ο γιος της Νικηφόρος και έπειτα η Καλλιόπη που δεν θα αντέξει να δει και τον άλλο της γιο πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Του λέει λοιπόν ότι άλλαξε γνώμη, αλλά την ίδια στιγμή θα του πει ότι η απόφασή της αυτή δεν σημαίνει πως η σχέση τους θα γυρίσει στο επίπεδο που ήταν. Κοινώς, θα συνεχίσει να τον κράτα σε απόσταση, παρόλο που η καρδιά της κάθε φορά που θα τον αντικρίζει θα σπάει σε χίλια κομμάτια.

Η παραπάνω συζήτησή τους θα γίνει όταν εκείνος πάει στο σπίτι της Αργυρώς για να αποχαιρετίσει με τον τρόπο του τον ανιψιό του Πετρή και η Βασιλική θα βρεθεί εκεί για να φύγει με την Αργυρώ για το ξενοδοχείο.