Γλυκάνισος (24/6): «Μη νομίζεις ότι δεν θα στη ρίξω, άλλωστε δεν σε περιμένει και κανένας» - Τον σημαδεύει με το όπλο και λέει την τελευταία του λέξη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (24/6): «Μη νομίζεις ότι δεν θα στη ρίξω, άλλωστε δεν σε περιμένει και κανένας» - Τον σημαδεύει με το όπλο και λέει την τελευταία του λέξη

Σήμερα, Σάββατο 24/6, θα προβληθεί νέο επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού), Γλυκάνισος, και σε αυτό η Αναστασία βλέποντας πως ο Πωλ δεν έχει ξεμπερδέψει με τις υποθέσεις του, αρνείται το δαχτυλίδι που της έδωσε. Στο μεταξύ, η Ελεάνα κρίνεται προφυλακιστέα, ενώ οι εξετάσεις που κάνει είναι ανησυχητικές.

Τι θα δούμε σήμερα (24/6) στον Γλυκάνισο

Ο Εκτορας κάνει πρόταση γάμου στη Μαριλένα και εκείνη του αποκαλύπτει τις απειλές που δέχεται από τον μπράβο. Ο Εκτορας αναλαμβάνει να τη βοηθήσει και σύντομα ο επικίνδυνος άντρας συλλαμβάνεται. Στο μεταξύ, την υπόθεση της Ελεάνας αναλαμβάνει ο δικηγόρος του Στρατή, ενώ η Αναστασία που την έχει επισκεφθεί στο κρατητήριο, κάνει μια συζήτηση με τον Πωλ που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλίκη δηλώνει την παραίτησή της στην εταιρεία Δεμίρη και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει.

Κι ενώ η Αλίκη φεύγει για Αθήνα, η Αναστασία και ο Πωλ δίνουν το πρώτο τους φιλί. Όμως ένα τηλεφώνημα του Ευστρατίου θα αναστατώσει τον Πωλ και τον Θανάση και η Αναστασία, αντιλαμβανόμενη ότι ο αγαπημένος της είναι ακόμη μπλεγμένος, αρνείται το δαχτυλίδι που της δίνει. Εν τω μεταξύ, η Ελεάνα κρίνεται ένοχη και προφυλακίζεται, ενώ ο Θανάσης δέχεται απειλητικό τηλεφώνημα από τον Ευστρατίου, για να συναντηθούν. Τι θα γίνει στη συνάντησή τους; Την ίδια ώρα οι ιατρικές εξετάσεις σχετικά με την υγεία της Ελεάνας βγαίνουν και τα όσα δείχνουν είναι ανησυχητικά.