Μαύρο Ρόδο (26/6): Χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες - Αφήνει σήμερα την τελευταία της πνοή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (26/6): Χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες - Αφήνει σήμερα την τελευταία της πνοή

Στο σημερινό 26/6 επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης και σοκάρεται. Τι θα συμβεί μια ανάσα πριν από το φινάλε;

Οι σημερινές 26/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 132

Την ίδια ώρα, η Αυξεντία περνάει τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι, μετανιωμένη, και ζητάει από την Ελισάβετ να φύγει από εκεί: «Να φύγεις να σωθείς, κορίτσι μου, από εδώ μέσα! Δεν σου άξιζε να μεγαλώσεις μακριά από την αληθινή ζωή! Να ζήσεις με τον Πέτρο και το παιδί σας», τη συμβουλεύει και η καρδιά της την εγκαταλείπει.

Την ίδια ώρα, στην Πάτρα, ο Καστρινός μετά την είδηση ότι ο Βίκος τελικά ζει, δίνει τα χέρια με τη Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της τον φέρει νεκρό: «Το συμφέρον μου είναι να βγει ο Βίκος από τη μέση! Εχεις τον λόγο μου ότι αυτό θα γίνει και μάλιστα σύντομα», της λέει. Ο Φρέντι όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνον και το δηλητήριο που τον ποτίζει έχει αρχίσει σιγά-σιγά να επιδρά στο σώμα του.

Διαβάστε επίσης: Η Κύρα επιστρέφει από τους νεκρούς - Η αρχή τους τέλους του Βίκου ξεκινά

Ο Θέμης συναντάει τον Πέτρο και καθώς μιλάνε, σωριάζεται μπροστά στα πόδια του γιου του. «Μπαμπά; Βοήθεια, να τον πάμε στο νοσοκομείο», φωνάζει, αλλά όταν συνέρχεται, αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο: «Τίποτα δεν έχω, κουρασμένος είμαι! Εχω δουλειές για να τρέχω στα νοσοκομεία», ισχυρίζεται, αλλά τα συμπτώματά του είναι πλέον πολύ σοβαρά.

Τι δούμε αύριο στο επεισόδιο 133

Ο θάνατος της Αυξεντίας προκαλεί θρήνο στο μοναστήρι και περισσότερο πόνο στην Ελισάβετ που χάνει τη δεύτερη μητέρα της. Η κηδεία πραγματοποιείται μέσα σε κλίμα οδύνης και το «παρών» δίνουν και οι κάτοικοι της Γερακιανής καθώς την αγαπούσαν πολύ. Μετά η Ελισάβετ λυγίζει και μονολογεί συνεχώς: «Πώς με άφησες τώρα που σε χρειάζομαι περισσότερο;».