Αυτή η νύχτα μένει (26/6): «Ο ήλιος βλέπει τις βρωμιές μας και μένει καθαρός» - Η συγκλονιστική σκηνή με Γιώργη και Νίτσα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (26/6): «Ο ήλιος βλέπει τις βρωμιές μας και μένει καθαρός» - Η συγκλονιστική σκηνή με Γιώργη και Νίτσα

Στο σημερινό 26/6 επεισόδιο της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, μεταξύ άλλων θα δούμε την αλλόκοτη συμπεριφορά του Γιώργη να φέρνει φόβο και αγωνία στον Τάσο για το μέλλον, εξαιτίας της απιστίας του με την Νίτσα.

Οι σημερινές 26/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 100

Ο Στρατής καταλαβαίνει πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και κάνει το μάταιο βήμα, που πιστεύει ότι θα φέρει τη σωτηρία και θα τον ενώσει με τη Ζέτα. Από την άλλη, ο Στέλιος προσπαθεί να διακρίνει την αλήθεια μέσα στον καταιγισμό των γεγονότων που προκαλεί η κατάθεση του Ντόκου και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της δικής του ζωής.

Η Βάσω αποδεικνύεται το μόνο στήριγμα του Χρήστου: «Είμαι εδώ για εσένα! Ολα θα τα ξεπεράσουμε μαζί», τον ενθαρρύνει και εκείνος πέφτει στην αγκαλιά της. Την ίδια στιγμή, η Μυρτώ παγώνει με τη απόφασή της τον Πόντικα. Η συνεχόμενη άρνησή της να του δώσει μια ευκαιρία, κάνουν τον Πόντικα να πάρει την απόφαση να φύγει μακριά της. «Αφού δεν με θέλεις στη ζωή σου, τότε θα φύγω μακριά σου! Θέλω μόνο να είσαι ευτυχισμένη, αν ξέρω αυτό, μου αρκεί», της λέει. Ομως, στην πορεία η ίδια θα αναγνωρίσει το λάθος που έκανε μαζί του και παράλληλα σκεπτόμενη το συμφέρον της, για το πώς θα ζήσει μόνη της μ' ένα παιδί στην αγκαλιά της, θα του ζητήσει συγγνώμη και θα του δώσει την ευκαιρία να είναι μαζί.

Από την άλλη, η Ζέτα δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρέσει τον Στρατή που την αμφισβήτησε και έτσι μέσα στην αγωνία της να αντιμετωπίσει τη χιονοστιβάδα που έρχεται, προσπέφτει στον Σταύρο για βοήθεια. «Θα έκανα τα πάντα για εσένα, Ζέτα, και το ξέρεις. Δεν έπαψα ποτέ να σ’ αγαπάω και να σε νοιάζομαι», της υπενθυμίζει και εκείνη καταλαβαίνει πως ένας τέτοιος άντρας της αξίζει, που να τη νοιάζεται πραγματικά, χωρίς μυστικά και σκοτεινό παρελθόν. Ετσι αποφασίζει να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία προκειμένου και η ίδια να βρει επιτέλους την ευτυχία που της αξίζει!

Διαβάστε επίσης: Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχω ξανά κάνει ερωτική σκηνή, δεν μπορώ να πω ότι...» - Μιλά χωρίς ενδοιασμούς για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει και το νέο της σύντροφο!