Η Γη της Ελιάς (27/6): «Θα σου δώσω 50χιλιάδες όταν μου δώσεις την παραποιημένη εξέταση» - Στην τελική ευθεία το σατανικό σχέδιο στις πλάτες της Μαρίνας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (27/6): «Θα σου δώσω 50χιλιάδες όταν μου δώσεις την παραποιημένη εξέταση» - Στην τελική ευθεία το σατανικό σχέδιο στις πλάτες της Μαρίνας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της Γης της Ελιάς. Η Βασιλική δέχεται στενό μαρκάρισμα από τον Μιλτιάδη, ενώ από την άλλη ο Μάνος είναι ανήσυχος για το μωρό που περιμένουν με την Μαρίνα, έπειτα από την αποκάλυψη του γιατρού της.

Οι σημερινές 27/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 205

Παρά τις πιέσεις της Ιουλίας, του Ισίδωρου και του Μάνου, η Μαρίνα συνεχίζει να μη θέλει να κάνει αμνιοπαρακέντηση κι αυτό περισσότερο γιατί φοβάται τον κίνδυνο που έχει η εξέταση για αποβολή. Ομως τα πράγματα αλλάζουν όταν ο γιατρός τους ενημερώνει: «Θα έλεγα ότι επιβάλλεται να κάνουμε την εξέταση. Δυστυχώς, έχω μια υποψία ότι το μωρό μπορεί να έχει εμφανίσει σύνδρομο Εντουαρτ και θα πρέπει να το αποκλείσουμε», τους λέει προκαλώντας πανικό στον Μάνο, ενώ ο Ισίδωρος προσπαθεί να τον καθησυχάσει: «Ελεος, Μάνο, μην κάνεις έτσι. Απλά το υποπτεύεται. Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά», τον ενθαρρύνει.

Δείτε επίσης: Αιματηρή ομηρία στο τέλος - Η χαρά που καταλήγει σε τραγωδία

Την ίδια στιγμή ο Πότης αποφασίζει να φροντίσει την υγεία του και ξεκινά γυμναστική, με την Αννα να τον συντροφεύει στο γυμναστήριο προκειμένου να τον ενθαρρύνει. Στο μεταξύ η Χάιδω μαθαίνει για τη μικρή περιπέτεια του μωρού και αποφασίζει να επιστρέψει στη Μάνη, ενώ ο Λυκούργος εξακολουθεί να της κρατάει μούτρα για την απουσία της. Ο Φίλιππος τα έχει βρει μπαστούνια με τον νέο λοχία και ανησυχεί μήπως δεν του εγκρίνει την πρώτη του άδεια. Ενας αιφνίδιος φορολογικός έλεγχος ταράζει τον Δημοσθένη, ενώ η Ασπασία δεν λέει να ξεπεράσει τον χωρισμό τους. Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης κυκλώνει την οικογένεια του

Φίλιππου κι αυτή τη φορά αλιεύει πληροφορίες από την Αρετή. Ο Ορέστης προσπαθεί να πλησιάσει τη Δήμητρα, αλλά εκείνη του ζητάει χρόνο: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμα να προχωρήσω», διστάζει.

Δείτε επίσης, όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Του αποκαλύπτει πως είναι φόνισσα και τον παρατάει στα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Γιώργης, παρότι ετοιμάζεται να ενώσει τη ζωή του με την Ευτυχία, ζει μια αναταραχή συναισθηματική και ηθική. Εχει δώσει το δείγμα στα εγκληματολογικά και περιμένει να πάρει την απάντηση που θα του δώσει την ανάσα να προχωρήσει με την αγαπημένη του. Εκείνη δεν ξέρει τίποτα για τις κινήσεις του και είναι έτοιμη για τον γάμο της μαζί του. Ολα είναι στη θέση τους, το νυφικό, οι μπομπονιέρες, τα πάντα. Στο μεταξύ, μία ημέρα πριν κανονίζει να κάνει το μπάτσελορ που θα γίνει στο καφενείο του Πότη.

Την ίδια στιγμή ο Κουράκος παίρνει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά. Κρατάει ένα φάκελο που του καίει το χέρι. Ελπίζει σε καλά νέα, όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά, καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το αίμα στον τοίχο δεν ανήκει στην Ευτυχία. Ο αστυνόμος καταρρέει. Αμέσως τον λούζει κρύος ιδρώτας. Κάθε ελπίδα που είχε φαίνεται να σβήνει. Ηρθε η ώρα να παλέψει μέσα του, αν θα κυριαρχήσουν τα αισθήματά του για την Ευτυχία ή το καθήκον του. Παίρνει μια βαθιά ανάσα και δίνει αμέσως διαταγή: «Θέλω το δείγμα να συγκριθεί αυτή τη φορά με του Ανέστη Δρακουλάκου και θέλω την απάντηση άμεσα», τους τονίζει.

Την ίδια στιγμή οι ετοιμασίες συνεχίζονται, με την Αννα να διαμορφώνει τα τραπέζια στο καφενείο με τη βοήθεια του Πότη και να προετοιμάζουν για το πάρτι της Ευτυχίας. Το ίδιο βράδυ, όλα τα κορίτσια γιορτάζουν μαζί κι ενώ η Ευτυχία γλεντάει με τις φιλές της, δεν έχει ιδέα τι την περιμένει τις επόμενες στιγμές. Ενα επεισόδιο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Κουράκος ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που ερωτεύτηκε και που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι εκείνη που σκότωσε τον Ανέστη. Ολα γκρεμίζονται γύρω του, δεν ξέρει τι να κάνει. Τη λύση όμως στο αδιέξοδό του θα του τη δώσει η ίδια η Ευτυχία.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη! Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα - «Οι καρδιές μας θα χτυπάνε μαζί»

Στο παραπέντε πριν βάλει το νυφικό, παραδέχεται τα πάντα, όπως παραδέχεται και την αγάπη της για τον Γιώργη, που δεν θέλει να τον φέρει σε πιο δύσκολη ακόμα θέση. Η κοπέλα, συντετριμμένη, φεύγει για πάντα από τη Μάνη και αφήνει για την επόμενη σεζόν τον Γιώργη να αποφασίσει πώς θα το αντιμετωπίσει!

Η Γη της Ελιάς Κουράκος Ευτυχία