Αυτή η νύχτα μένει (27/6): Η Νίτσα οδεύει προς την καταστροφή της - Ο Γιώργης της δείχνει το σκληρό πρόσωπό του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (27/6): Η Νίτσα οδεύει προς την καταστροφή της - Ο Γιώργης της δείχνει το σκληρό πρόσωπό του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 27/6 επεισόδιο της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, η οποία φτάνει προς στο τέλος της. Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος και θα είναι σαρωτικές για ορισμένους πρωταγωνιστές.

Οι σημερινές 27/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 101

Στο μεταξύ, ο Αλκης είναι πια αποφασισμένος να αφήσει την παρανομία και να ζήσει τη ζωή του ελεύθερος μαζί με το κορίτσι που αγαπάει, την Εύη. Μόνο που το παρελθόν του δεν τον αφήνει και εκείνος βρίσκεται σε απελπισία. Στο μεταξύ, το ένα πρόβλημα εμφανίζεται μετά το άλλο και ο Στρατής παίρνει την απόφαση να πουλήσει το «Ονειρο”»: «Πουλάω το μαγαζί, να ψάξετε αλλού για δουλειά», ανακοινώνει στους εργαζόμενους, οι οποίοι αντιδρούν. «Τι εννοείς το πουλάς; Και μας το λες τελευταία στιγμή; Τι απόφαση είναι αυτή, ρε Στρατή; Μήπως να το σκεφτείς ξανά;», του λένε, αλλά εκείνος επιμένει: «Δεν έχω να σκεφτώ τίποτα! Τέλος, το μαγαζί πουλιέται». Ομως, αυτή η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το «Ονειρο» αποτυγχάνει, όταν εμφανίζεται η Διαμάντω και ανακοινώνει: «Το μαγαζί δεν θα πουληθεί και αυτό το λέω εγώ», πετώντας στο τραπέζι τα χαρτιά που τη δείχνουν συνιδιοκτήτρια.

Ο Αλκης, προκειμένου να εξιλεωθεί απέναντι στη Διαμάντω και το παιδί της, αποφασίζει να της μεταβιβάσει όλο το ποσοστό που του είχε δώσει ο Διαγόρας. Η Διαμάντω προβληματίζεται από την απρόσμενη χειρονομία του Αλκη, αλλά ο ίδιος το έκανε αυτό επειδή θέλει να ξεφύγει απ’ όλα και να κάνει μια νέα αρχή. Μόνο που το φωτεινό «αύριο» μοιάζει να απομακρύνεται καθώς η Εύη βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης του βρόμικου αστυνομικού με τον Αλκη.

Η κίνηση της ανήμπορης Ζέτας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις που εμπλέκουν όλο και περισσότερους και εκεί που το αδιέξοδο πλησιάζει, είναι ο Αλκης που με το επικίνδυνο παιχνίδι του θα ξαναφέρει την ισορροπία και θα δώσει την τελική λύση. Το «δώρο» του Αλέξανδρου στους συναδέλφους του θα ανοίξει την πόρτα για την καταιγίδα, ενώ ο Ντόκος εισπράττει το αντίτιμο που του αναλογεί από τον Χρήστο: «Τέλος με αυτά! Μη ζητήσεις άλλα», του ξεκαθαρίζει.

Διαβάστε επίσης: Σφύριζαν και τον χειροκροτούσαν κάτω από τη σκηνή - Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη σε συναυλία για την σειρά