Σφύριζαν και τον χειροκροτούσαν κάτω από τη σκηνή - Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη σε συναυλία

Ντεζαβού;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σφύριζαν και τον χειροκροτούσαν κάτω από τη σκηνή - Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη σε συναυλία

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή και μία από τις πιο "δυνατές" στιγμές τους για την οποία μιλούν όλοι, είναι εκείνη όπου ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούσε η καλή του και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, βάζοντας "φωτιά" στην πίστα (δείτε το εδώ).

Την Δευτέρα 19/6, λοιπόν, ο ηθοποιός βρέθηκε σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πέτρας με αφορμή τα τραγούδια που ακούστηκαν αυτή τη χρονιά στη σειρά που πρωταγωνιστεί "Αυτή η νύχτα μένει", και μιας που πρόκειται για μια βραδιά αφιερωμένη σε αυτού τους είδους τη μουσική, δεν θα μπορούσε να μη σηκωθεί να χορέψει.

Διαβάστε επίσης: Σε ταβερνάκι στο Καβούρι μετά την παραλία - Τα τρυφερά τετ α τετ του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή (Βίντεο)

Το νέο βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη σε συναυλία

Το YOUWEEKLY, μάλιστα, βρέθηκε εκεί και τον απόλαυσε σε αυτή του τη στιγμή, με τον κόσμο να τον χειροκροτά και να του σφυρίζει, αποθεώνοντάς τον, την ώρα που εκείνος έκανε τις εντυπωσιακές του φιγούρες.

Βίντεο από τη στιγμή που έκανε διάδρομο στο γυμναστήριο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μέσα από τις συνεντεύξεις, που κατά καιρούς παραχωρεί αλλά και από τους λογαριασμούς του στα social media μοιράζεται με τον κόσμο τον πραγματικό του χαρακτήρα, αλλά και τις αγαπημένες του συνήθειες.

Ο Παναθηναϊκός και τα γήπεδα είναι κάτι, που του αρέσει στον ελεύθερο του χρόνο, χωρίς όμως να έχει δείξει, πως κάνει και ο ίδιος το άθλημα ή τέλος πάντων, πως πηγαίνει για τρέξιμο στο γήπεδο.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να διαρρεύσει μία φωτογραφία στο διαδίκτυο και να δούμε το αθλητικό πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος βρέθηκε να κάνει διάδρομο με μαύρα ρούχα στο γυμναστήριο του συντρόφου της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, όσο το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει διακοπές σε νησί των Κυκλάδων.

Βασίλης Μπισμπικης