Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε

Ανατροπή!

Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε

Γάμους, αποχωρήσεις και θανάτους θα έχει το τέλος της δεύτερης σεζόν του «Σασμού» και το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει το φινάλε που θα έχουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τι θα συμβεί στο φινάλε του Σασμού

Μυστικός γάμος για Αστέρη & Αργυρώ

Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε

Μπορεί η Καλλιόπη να έχει δεχτεί το εγγόνι της και την Αργυρώ για νύφη της, αλλά δεν παύει να έχει τους δικούς της όρους. Μόνο που αυτοί κάνουν έξω φρενών την Αργυρώ και τον Αστέρη και έτσι το ζευγάρι θα αναγκαστεί να παντρευτεί κρυφά στο τέλος της φετινής σεζόν με κουμπάρα τη Μαρίνα. Κανείς πάντως δεν θέλει να ξέρει τι θα γίνει όταν μάθει η Καλλιόπη!

Δεύτερη ευκαιρία για Μαθιό & Βασιλική

Η Βασιλική θα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση της με τον Μαθιό, όταν όμως ο Νικηφόρος μάθει την αλήθεια για το ποιος σκότωσε τον πατέρα του και την πραγματική συγγένεια που έχει με τον Μαθιό, όλα θα αλλάξουν. Θα βγάλει όπλο στον Μαθιό και μάλιστα η Βασιλική θα μπει ανάμεσά τους για να αποτρέψει το κακό.

Ο Ευθύμης επιλέγει το τέλος του

Ο Παύλος μαθαίνει ότι ο πρώην κολλητός του ευθύνεται για την επίθεση του Αντώνη και πηγαίνει να τον σκοτώσει. Ο Ευθύμης που αντιλαμβάνεται πως το τέλος του έχει έρθει, του ζητά απλά να επιλέξει ο ίδιος το τέλος του και ο Παύλος κατανεύει. Βγάζει με ήρεμες κινήσεις ένα όπλο και αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια του.

Δείτε επίσης: Δυστυχώς! Αποχωρεί από τον Σασμό και το ανακοίνωσε στο Instagram - «Αυτά τα δύο χρόνια...»

Οριστικό αντίο!

Ο Σταύρος επιστρέφει στην Ανω Ποριά αλλά για έναν οριστικό αποχαιρετισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην άντρας της Αργυρώς θα εμφανιστεί ως φάντης μπαστούνι μπροστά στους ήρωες του «Σασμού» αλλά για να αποχαιρετίσει οριστικά τον μικρό Πετρή. Αστέρης και Αργυρώ θα εντυπωσιαστούν από τη γενναιόδωρη κίνησή του...

Και μαζί και χώρια

Αυτοί που θα είναι «για πάντα μαζί» είναι η Μαρίνα με τον Αντώνη που παρά τα όσα πέρασαν δεν σταμάτησαν ποτέ να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου. Αυτοί που θα μείνουν «χώρια» είναι η Αιμιλία και ο Δημήτρης που παίρνουν την απόφαση μεν να χωρίσουν, αλλά φυσικά και θα διατηρήσουν άψογες σχέσεις. Οσο για τη Σοφία και τον Τάσο, αυτούς θα τους χωρίσει για μερικά χρόνια η πρόταση για δουλειά που δέχτηκε εκείνη από πανεπιστήμιο της Μασσαλίας.

Μανόλης και Τζένη θα συνεχίσουν να ζουν τον έρωτά τους και μάλιστα με τις ευλογίες των... Παντελή και Νικηφόρου που στην αρχή ήταν αρνητικοί, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Μάλιστα ο Παντελής θα προτείνει στον γιο του να επιστρέψει στο χωριό και να ζήσει με το κορίτσι του στο σπίτι της γιαγιάς εκείνης που έχει μείνει ακατοίκητο μετά τον θάνατό της.

Τέλος, εκείνοι που πιστεύουν ότι η Ντίνα και ο Βαγγέλης θα ενωθούν ξανά αφού αγαπιούνται, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουν αφού σύντομα η αστυνόμος θα καταλάβει πόσο βαθιά μπλεγμένο είναι το πρώην αγόρι της σε κάποιους φόνους του Φαρμάκη, γεγονός που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη ρήξη μεταξύ τους.