Μαύρο Ρόδο (2/7): «Πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο» - Ώρες αγωνίας για τον Καστρινό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (2/7): «Πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο» - Ώρες αγωνίας για τον Καστρινό

Η αντίστροφη μέτρηση για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο έχει ξεκινήσει. Σήμερα 2/7 οι εξελίξεις είναι ραγδαίες λίγο πριν επιτέλους η Ελισάβετ και όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές βρουν την ευτυχία.

Οι σημερινές 2/7 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 136

Ο Θέμης, μετά το λιποθυμικό σοκ που έπαθε, από απαίτηση του Πέτρου που ήταν «παρών», πηγαίνει στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Εκεί έντρομος μαθαίνει από τον γιατρό ότι τον έχουν δηλητηριάσει και το μυαλό του πάει στον Φρέντι. Στο μεταξύ, η Θάλεια που ψάχνει το αμάξι του Φρέντι ανακαλύπτει ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του και ενημερώνει τον Καστρινό: «Ανθρωπος του Βίκου είναι! Τον ψάχνουμε, έχει εξαφανιστεί», του λέει και ο Θέμης αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης.

Την ίδια ώρα στη Γερακιανή, η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα μαζί με τον Σταυρίνο: «Καταλαβαίνω πως αυτό που ζήσατε είναι κάτι δυνατό κι αν όντως αγαπιέστε πραγματικά, τότε σας εύχομαι ολόψυχα να είστε μαζί και αγαπημένοι», είναι τα λόγια της, αλλά η αντίδραση του Σταυρίνου της δείχνει πως ίσως η σχέση τους να έχει ακόμα ελπίδες. Στο μεταξύ, μετά από το τηλεφώνημα στην αστυνομία για τις κλεμμένες εικόνες, ο Λευτέρης με τον Μανώλη βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατηγορούνται για την κλοπή των εικόνων. «Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν στο σπίτι μου οι εικόνες, σας ορκίζομαι δεν έχω κάνει τίποτα», ισχυρίζεται ο Λευτέρης, αλλά τα στοιχεία είναι εναντίον του.

Ο Σαράντος όμως, δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αδρανής μπροστά σε μια τέτοια αδικία και είναι σίγουρος ότι η Πολυξένη κρύβεται πίσω από αυτό και της ζητάει να αποκαλύψει την αλήθεια. «Για σε παρακαλώ που με κατηγορείς για κάτι που έκανε ο Λευτέρης. Ετσι όπως τα κατάφερε ας τα βγάλει πέρα μόνος του», του λέει, αλλά εκείνος δεν το βάζει κάτω. Κι ενώ η αστυνομία ψάχνει τον Γεράσιμο για την επίθεση στον αστυνομικό, η Ευτυχία που τον βρίσκει στον αχυρώνα, προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί. Εκείνη, όμως τη στιγμή, η αστυνομία φτάνει στον αχυρώνα και τον συλλαμβάνει.

Δείτε επίσης: Η Κύρα επιστρέφει από τους νεκρούς - Η αρχή τους τέλους του Βίκου ξεκινά