Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Έβαλα τα κλάματα» - Αποκαλύφθηκε ο τραγικός θάνατος της Βουλίτσας

Το δώρο που έκαναν στην Ελένη Κοκκίδου στο τελευταίο γύρισμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Έβαλα τα κλάματα» - Αποκαλύφθηκε ο τραγικός θάνατος της Βουλίτσας

Η Ελένη Κοκκίδου, η πρωταγωνίστρια της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 6/7, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τέλος της από το σίριαλ του ALPHA (δείτε εδώ φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο με την στάχτη της Βούλας στην αγκαλιά του Μηνά).

Αποκάλυψε γιατί πήρε την απόφαση να κλείσει αυτό τον κύκλο στη ζωή της δέκα χρόνια αργότερα, ενώ ανέφερε την αντίδρασή της στο τελευταίο γύρισμα που έκανε, όπως και το δώρο που της έκαναν οι συνεργάτες της.

Τα κλάματα και το δώρο στην Κοκκίδου για το τέλος της από την Μουρμούρα

«Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Γι’ αυτό και τελειώνω, κάνω κύκλους και προσωπικούς και καλλιτεχνικούς. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρονών στο "Μην αρχίζει τη μουρμούρα". Είναι πάρα πολλά χρόνια, αλλά έκλεισε ο κύκλος μέσα μου. Θέλω να δω άλλα πράγματα, να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να ξεκουραστεί, να έχει μόνο το θέατρο, μπαίνω τώρα στην ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων στο Αρχαίο Θέατρο και θέλει αφοσίωση. Δεν γίνεται να κάνεις τη "Μουρμούρα" και από την άλλη να παίζεις τον “Οιδίποδα Τύραννο”. Θέλεις χρόνο και ο χρόνος ισούται με τον χώρο. Κάποιους, που δεν με έχουν δει στο θέατρο, θα τους ξενίσει. "Μα πως η Βούλα από τη Μουρμούρα θα παίξει την Εκάβη; Με τι φωνή;"», είπε αρχικά η ίδια.

Και έπειτα επισήμανε: «Αυτό που συνέβη στο τελευταίο γύρισμα δεν το περίμενα. Κάναμε αστεία μεταξύ μας "πότε θα μας ξανάρθεις;" και μου φέρανε μία τεράστια ανθοδέσμη όλοι μαζί και μου έκαναν δώρο αυτό το ψάρι. Μου έγραψε κάτω η βοηθός "Στην Ελένη με αγάπη, Μουρμούρα 2013-2023". Ε και έβαλα τα κλάματα, συγκινήθηκα πάρα πολύ. Τους αγάπησα πάρα πολύ όλους».

«Η Βούλα πεθαίνει, ο ρόλος τελείωσε, αλλά μπορεί να την ξαναδούμε σε κάποιο όνειρο του Μηνά», κατέληξε.

Πως πεθαίνει η Βουλίτσα

Ο Αντώνης Αντωνίου, ο σύζυγός της στη σειρά, μιλώντας στον Τηλεθεατή και στη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη αποκάλυψε πώς θα πεθάνει η Βουλίτσα.

Χάσαμε την αξιολάτρευτη Βουλίτσα;

Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή…

Και την αποτεφρώνετε;

Εντελώς!

Σύσσωμοι οι φίλοι της έρχονται στην Κρήτη για να την αποχαιρετήσουν;

Δεν λείπει κανένας. Έχουμε περιπέτεια όταν θα σκορπίσουμε τη στάχτη της αλλά όλα αυτά επί της μικρής οθόνης. Μέσα στην τραγικότητα του έχει πολλή πλάκα.

Πως εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο;

Πνίγεται στη θάλασσα.

Δέκα σεζόν περάσατε με την τηλεοπτική σας σύζυγο, το φινάλε σας στενοχωρεί;

Κάθε πράγμα που τελειώνει, έχει τη στεναχώρια του. Ανάμεικτα τα αισθήματα.

Ο Μηνάς δεν θα μείνει μόνος, όμως.

Απ’ ότι φαίνεται όχι, καθώς μετά δεν θα είχε δράση. Ο Μηνάς την Βούλα ως γυναίκα δεν θα την αντικαταστήσει. Απλά στη ζωή του θα εμπλακούν κάποιοι άνθρωποι.

Την αποτέφρωση την αναλαμβάνει γραφείο τελετών με μια ιδιόρρυθμη ιδιοκτήτρια, την οποία υποδύεται η Μαρία Κατσανδρή.

Όντως αναλαμβάνει, απλά δεν έχω πλήρη εικόνα των εξελίξεων.

Η «Μουρμούρα» μπαίνει σε νέα τροχιά εξελίξεων;

Ειλικρινά είμαι σε μια αναμονή, καθώς δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το θέμα. Γενικά θα έχουμε και τις επισκέψεις της Βούλας, ως φαντάσματος.

Έχετε και την άφιξη του νέου ζευγαριού, του Στάθη Κόικα και της Εριέττας Μανούρη;

Η «Μουρμούρα» φαίνεται να αντέχει τις αλλαγές.