Νέα επεισόδια Γη της Ελιάς: «Η Ειρήνη δεν είναι παιδί σου!» - Η τραγική στιγμή που ο Δημοσθένης μαθαίνει την αλήθεια

Συνεχίζουμε την σειρά!

Νέα επεισόδια Γη της Ελιάς: «Η Ειρήνη δεν είναι παιδί σου!» - Η τραγική στιγμή που ο Δημοσθένης μαθαίνει την αλήθεια

Στο τελευταίο επεισόδιο της κορυφαίας σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, έπεσε η βόμβα στην οικογένεια του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ότι η Ειρήνη δεν πρέπει να μάθει ότι έχει αδελφό. Τι θα γίνει όμως; Πώς θα μάθει ο Δημοσθένης την αλήθεια και πώς πρόκειται να αντιδράσει; Η Μαρία Μεταξητινού αποκαλύπτει στο TiViSirial.

Με πολλά ερωτηματικά μας άφησε ο β΄ κύκλος της σειράς. Ένα από αυτά είναι και το μεγάλο μυστικό της Ασπασίας, ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Ένα μυστικό που το κρατούσε καλά κρυμμένο από την οικογένειά της και που καρδιοχτυπούσε κάθε λεπτό να μη βγει η αλήθεια στο φως.

Κι όμως, η κακή τύχη το έφερε έτσι που η αλήθεια αυτή δεν θα μείνει πλέον κρυφή. Όπως θα δούμε στα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου τον Σεπτέμβριο, ο Δημοσθένης θα μάθει τα πάντα γι’ αυτή την υπόθεση.

Τι θα γίνει στο νέο κύκλο της σειράς Γη της Ελιάς

Νέα επεισόδια Γη της Ελιάς: «Η Ειρήνη δεν είναι παιδί σου!» - Η τραγική στιγμή που ο Δημοσθένης μαθαίνει την αλήθεια

Μετά από τη συνομιλία που άκουσε η Ειρήνη και που τη μετέφερε αμέσως στην πατέρα της, ο Δημοσθένης θα δούμε ότι θα ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από την Ασπασία: «Τι λέει η μικρή; Τι εννοούσες ότι δεν πρέπει να μάθει με τίποτα ότι έχει αδελφό; Ποια δεν πρέπει να μάθει; Για ποιον μιλούσε Ασπασία;», τη ρωτάει και τα μάτια του βγάζουν φωτιές. Η Ασπασία στην αρχή θα τα χάσει και θα προσπαθήσει να καλύψει αυτά που άκουσε η Ειρήνη με διάφορες δικαιολογίες, αλλά ο Δημοσθένης δείχνει να μην πιστεύει λέξη από όσα ακούει: «Το κέρατό μου μέσα, θα μου πεις τι στο διάολο συμβαίνει; Ασε τις δικαιολογίες και πες μου την αλήθεια», της φωνάζει.

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Οι αναρτήσεις του Κούλλη Νικολάου και του Ανδρέα Γεωργίου μετά το τέλος

Η Ασπασία δεν αντέχει πλέον αυτή τη συναισθηματική πίεση και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια και να του πει την αλήθεια: «Είναι αλήθεια αυτό που άκουσε. Δημοσθένη, η Ειρήνη δεν είναι κόρη σου», του ομολογεί με θάρρος και έτοιμη να δεχτεί τις συνέπειες. Πιο συντετριμμένος όμως είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος την κοιτάζει να δάκρυα στα μάτια και της λέει: «Τι είπες; Δεν μπορεί, μου λες ψέματα. Δεν το χωράει ο νους μου ότι με απάτησες». Η Ασπασία αρχίζει να του εξηγεί τι είχε γίνει στο παρελθόν και παράλληλα να του εκφράζει τα αισθήματά της: «Δημοσθένη, δεν έχω αγαπήσει άλλον άντρα εκτός από σένα.

Όλα ήταν ένα λάθος, μια αντίδραση για το ότι δεν άφησες ποτέ να προχωρήσω στη ζωή μου. Να κάνω αυτό που ήθελα. Την Ειρήνη το ομολογώ δεν την ήθελα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δεν το αγαπούσα αυτό το παιδί, αλλά μετά αυτό άλλαξε. Όπως δεν άλλαξε ότι η Ειρήνη έχει έναν πατέρα, εσένα», του λέει. Η κρίση όμως που ξεσπάει στην οικογένεια είναι πολύ μεγάλη. Ο Δημοσθένης δεν θα το περάσει έτσι «αμάσητο». Μπορεί να αγαπάει την Ασπασία βαθιά, παράλληλα όμως έχει να κάνει και με τον αντρικό του εγωισμό. Ο ίδιος θα παλέψει πολύ να νικήσει την οργή του και τον πόνο του. Το μέλλον τους σαν ζευγάρι και σαν οικογένεια όμως δεν έχει καταστραφεί. Ναι, θα περάσει αρκετά, αλλά όπως θα δούμε πολύ αργότερα θα ξεπεράσει τα εμπόδια.

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο 13/7 στα περίπτερα*