ΣΚΑΙ: Αποχωρεί από το Πρωινό μας και το κανάλι η Έλενα Χριστοπούλου; Όλο το παρασκήνιο

Η αιτία και η αφορμή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Αποχωρεί από το Πρωινό μας και το κανάλι η Έλενα Χριστοπούλου; Όλο το παρασκήνιο

Ντόμινο αλλαγών προβλέπεται εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Μπορεί παρουσιαστές και παρουσιάστριες να διακοπάρουν μακριά από την Αθήνα αλλά οι ιθύνοντες των σταθμών έχουν μείνει πίσω και δρομολογούν το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου. Από την εκπομπή, δε, της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γεωργίαδη (δείτε εδώ την ανάρτησή του) ακούγεται έντονα και η φυγή της Έλενας Χριστοπούλου.

Έλενα Χριστοπούλου: Μένει ή φεύγει από τον ΣΚΑΙ;

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 17/7 μέσα από την συχνότητα του Open και την εκπομπή Καλοκαίρι Yes, η Φελίσια Τσαλαπάτη αποκάλυψε πως μετά την μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το ΣΚΑΙ στο STAR, στην θέση της Βίκυς Καγιά στο Shopping star (όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε εδώ στο Youweekly.gr), η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται κι εκείνη με το ένα πόδι έξω από στον σταθμό.

Έλενα και Ηλιάνα πέρα από επαγγελματική έχουν και μια πολύ δυνατή σχέση χρόνων κι όπως φαίνεται η μια επηρεάζει την άλλη...

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Φελίσια, καμία υπογραφή δεν έχει πέσει ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά αυτό είναι το σενάριο που ακούγεται πολύ έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια τις τελευταίες ημέρες...

«Εγώ ούτως ή άλλως όταν πήγα στον ΣΚΑΙ είχα κάνει συζήτηση να τελειώνει η εκπομπή μέχρι τη 13:00»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Φαίη Σκορδά μίλησε για το τι μέλλει γενέσθαι τόσο για την εκπομπή της όσο και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

«Έγινε μία κουβέντα πριν από λίγες εβδομάδες, το συζητήσαμε, είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο και μακάρι να πάει καλά. Ουσιαστικά είναι μέχρι και τις 14:00, δηλαδή θα είναι 12:00-14:00 η πρόταση που μου έγινε από το κανάλι. Άκουσα τα επιχειρήματα, χωρίς να είναι πιεστικοί. Το συζητήσαμε και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Εγώ ούτως ή άλλως όταν πήγα στον ΣΚΑΙ είχα κάνει συζήτηση να τελειώνει η εκπομπή μέχρι τη 13:00. Ξέρω ότι ακούγονται πολλά βλέπουμε όμως ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό στο τέλος από μια διαδικασία που υπάρχει»

Σχετικά με την βραδινή ζώνη, είπε: «Το σκέφτηκα κάποια στιγμή, είπα "τέλος, το αγαπάς το πρωινό, το καθημερινό αλλά θα πας βράδυ". Μου άρεσε, δεν το περίμενα αλλά ζορίστηκα στην αρχή. Πάντα όταν μου γινόταν πρόταση και για πρωινό και βραδινό, έλεγα ότι τα παιδιά ήταν σε μικρή ηλικία και δεν το ήθελα, μου φαινόταν βουνό. Έλεγα όταν κάποια στιγμή τελειώσει αυτός ο κύκλος θα περάσω σε κάτι άλλο με το καλό και αν έχω προτάσεις. Αγχώθηκα με την πρόταση, το έκανα όμως, το ευχαριστήθηκα και το σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη».

Τι θα κάνει φέτος το καλοκαίρι; «Θέλω να ευχαριστηθώ φέτος το καλοκαίρι κάποιες ημέρες διακοπών με τα παιδιά. Πέρσι δεν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι, γιατί είχα υπογράψει πάρα πολύ αργά με τον ΣΚΑΪ. Στο προσωπικό, εύχομαι να μπορέσω να ολοκληρώσω τη μετακόμιση».