«Δεν έχω λόγια» - Σάλος στο twitter λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς του Mega, Famagusta

«Σοκαριστικό»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν έχω λόγια» - Σάλος στο twitter λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς του Mega, Famagusta

Famagusta: Μια μοναδική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα θα παρουσιάσει την ερχόμενη σεζόν η ομάδα της «Make it Production». Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, το Mεγάλο Κανάλι δημιουργεί μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, εμπνευσμένη από τις δραματικές στιγμές που εξελίχθηκαν πριν 50 χρόνια με την υπογραφή των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου.

Η αλήθεια είναι πως οι τρεις δημιουργοί συζητούσαν γι’ αυτή τη σειρά τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν, όμως οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στο μεταξύ, η αεικίνητη Βάνα Δημητρίου έγραφε με μανία τα σενάρια που όπως αναφέρουν πηγές, θα μας μαγέψουν. Έτσι λοιπόν, όταν στις αρχές Μαΐου η ομάδα παραγωγής ενημέρωσε τα μέσα για τη δημιουργία αυτής της σειράς, όλοι άρχισαν να «τρίβουν» τα χέρια τους για το τι θα ακολουθήσει στη μικρή οθόνη.

Το μεγάλο «μπαμ» ωστόσο έγινε όταν ο Αντρέας Γεωργίου, που θα έχει έναν από τους βασικούς ρόλους στη νέα αυτή σειρά των 24 επεισοδίων, άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα ονόματα πρωταγωνιστών. Και αυτά ήταν του Γιάννη Μπέζου, της Κοραλίας Καράντη, του Χρήστου Λούλη, του Γρηγόρη Βαλτινού, του Γιώργου Ζένιου και του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Το ανατριχιαστικό trailer της σειράς Famagusta

Ο Αντρέας Γεωργίου πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στο προφίλ του το trailer κι έγραψε: «Δεν ξεχνώ! Το τρέιλερ της νέας μας σειράς FAMAGUSTA. Νιώθω ευλογημένος που μέσα από την δουλειά μας μπορούμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας! 1974-2024 50 χρόνια!». Στο trailer πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία συγκλονίζει με όσα περιγράφει.

Δείτε επίσης: Το προξενιό της Ιουλίας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Φαντασμαγορικές σκηνές στη νέα σειρά του ALPHA

Στο twitter επικράτησε πανικός

Γυρίσματα σε Κύπρο, Ελλάδα και Λονδίνο

Πριν λίγο καιρό το TiVi Σίριαλ βρέθηκε στην Κύπρο, σε κάποιες μοναδικής ομορφιάς τοποθεσίες, εκεί που θα εκτυλιχθεί το κουβάρι της μαύρης εκείνης περιόδου που σκέπασε με αίμα τον ουρανό της Κύπρου. Οι πρωταγωνιστές της σειράς που περιμένουν όλοι με κομμένη την ανάσα, σαν καλοκουρδισμένες μηχανές έκαναν πρόβα τα λόγια τους και στη συνέχεια ξεκινούσαν το γύρισμα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου και της ομάδας του.

Το κλίμα ήταν χαλαρό, τα μέλη της παραγωγής δεν έχαναν τη καλή τους διάθεση ακόμα και σε στιγμές που γίνονταν λάθη, ενώ ο φακός μεταξύ άλλων «αιχμαλώτισε» και αστείες στιγμές μεταξύ των πρωταγωνιστών, όπως εκείνη που ο Γιάννης Μπέζος προσπαθεί να πνίξει τον Αντρέα Γεωργίου όταν ο τελευταίος του εξηγεί την εξέλιξη της σκηνής. Πάντα ευδιάθετη η Κοραλία Καράντη που χάριζε σε όλους το πιο όμορφο χαμόγελό της και δεχόταν τις συμβουλές της παραγωγής. Την προσοχή μας όμως δεν θα μπορούσε να μην κλέψει ο αγαπημένος μας Χρήστος Λούλης που θα υποδυθεί τον αγνοούμενο γιο, δημοσιογράφο στο επάγγελμα, που επιστρέφει στην πατρίδα του με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για την Κύπρο. Κοντά του βρέθηκε και ο Στέφανος Μιχάηλ, ο Βαγγέλης Κακουριώτης αλλά και η Δάφνη Κιούρκτσογλου. Την ιστορική έρευνα έχει αναλάβει ο Δημήτρης Τοκάρης.