Παγιδευμένοι trailer: «Δεν τον σκότωσα εγώ, άλλον σκότωσα» - Ο σπαραγμός της Άννας για τη δολοφονία του Δημήτρη

Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια που έρχονται από Σεπτέμβρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι trailer: «Δεν τον σκότωσα εγώ, άλλον σκότωσα» - Ο σπαραγμός της Άννας για τη δολοφονία του Δημήτρη

Ένα συγκλονιστικό φινάλε είδαμε να έχει ο πρώτος κύκλος της σειράς Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1. Συγκλονιστικά ωστόσο θα ξεκινήσει και ο δεύτερος. Η δολοφονία του Δημήτρη θα βυθίσει στο θρήνο τους πάντες, με τον Ανδρέα να προσπαθεί να λύσει το κουβάρι και να βρει τον ένοχο που μέχρι στιγμής δείχνει να είναι η Άννα, αφού όλα τα στοιχεία την ενοχοποιούν.

Στο trrailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά, είδαμε τα την κατηγορεί κρατώντας ακράδαντα στοιχεία στα χέρια του. Ωστόσο, η ίδια με ουρλιαχτά λέει πως δεν τον σκότωσε εκείνη, καθώς η ίδια... άλλη δολοφονία διέπραξε (δείτε εδώ ποιον σκότωσε).

Το trailer του β κύκλου της σειράς, Παγιδευμένοι

O Δημήτρης δεν είναι νεκρός

Όπως γράφει το 7 μέρες tv, λίγα επεισόδια πριν από το φινάλε της δεύτερης σεζόν, θα δούμε τον Δημήτρη να πυροβολείται πισώπλατα από το νέο αρχιεισαγγελέα του Πειραιά, ο οποίος έχει διαδεχτεί στη συγκεκριμένη θέση τον Σταύρο. Ο άνθρωπος αυτός αναλαμβάνει να βγάλει τον Δημήτρη από τη μέση με αντάλλαγμα τα χρήματα που χρειάζεται για να χειρουργηθεί η μικρή του κόρη στο εξωτερικό. Στη συνέχεια ενοχοποιεί την Άννα για το φόνο του.

Όταν ο Ανδρέας πηγαίνει να τη συλλάβει και της λέει για το θάνατο του Δημήτρη, το πτώμα του οποίου έχει βρεθεί πεταμένο σε ένα σκουπιδοτενεκέ, χάνει τα λογικά της ουρλιάζοντας πως είναι αθώα.

Στην πραγματικότητα, η Αγγελική και ο Ανδρέας έχουν υποψιαστεί τον ύποπτο και ψάχνουν στοιχεία να τον ενοχοποιήσουν. Η Άννα ζητά να δει το άψυχο σώμα του Δημήτρη, όμως ο Ανδρέας της το αρνείται και εκείνη, μέσα στο κελί της, παραληρεί και βλέπει τον αγαπημένο της ζωντανό δίπλα της.

Τον Δημήτρη ωστόσο θα τον δει και στην πραγματικότητα! Όπως γράφει το ρεπορτάζ του 7 μέρες tv, όταν όλα θα τελειώσουν, ο Ανδρέας, θα πάει την Άννα στο θέρετρο που είχαν κλείσει με τον Δημήτρη για διακοπές. Όμως εκεί τον βλέπει μπροστά της. Κλείνει τα μάτια θεωρώντας ότι είναι ένα ακόμα όνειρο, όμως εκείνος την παίρνει αγκαλιά, τη βεβαιώνει πως είναι ζωντανός και, προφανώς, όλο αυτό ήταν ένα κόλπο που είχαν στήσει για να βρουν αυτούς που τον ήθελαν νεκρό.

Το ρεπορτάζ ωστόσο αναφέρει πς αυτά θα τα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς, η οποία συνεχίζεται από Οκτώβριο στην Τουρκία.