Η Γη της Ελιάς: Μαθαίνουν οτι είναι ερωμένη επί πληρωμή - Συνοδός πολυτελείας η...

Έρχονται τα πάνω κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Μαθαίνουν οτι είναι ερωμένη επί πληρωμή - Συνοδός πολυτελείας η...

Η ζωή της Ιουλίας και του Στάθη στον Γ κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, θα αλλάξει εντελώς. Όταν είχαν δεσμό, έμεινε έγκυος ωστόσο το έμαθε όταν χώρισαν και πήγε στην Αθήνα. Κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της και η ίδια ήταν κάτι που ήθελε να ξεχάσει.

Η Ιουλία νόμιζε πως το παιδί της ήταν νεκρό, καθώς είχε μαζί με μια φίλη της ατύχημα με μηχανή με αποτέλεσμα να το χάσει στον 9ο μήνα. Αιμορραγούσε, και την πήγαν στο νοσοκομείο με τον γιατρό να της ανακοινώνει πως πέθανε.

Οπως ήδη έχει γραφτεί, η Ιουλία ανακαλύπτει ότι το κοριτσάκι της δεν έχει πεθάνει και ότι είχε πέσει θύμα κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών, οπότε αποφασίζει να βρει πάση θυσία τη 18χρονη κόρη της και αρχίζει έναν αγώνα δρόμου.

Πριν όμως κάνει οτιδήποτε, αποφασίζει να μιλήσει στον Στάθη: «Ελα από το σπίτι, έχω κάτι πολύ σοβαρό να σου πω», του λέει κι ο Στάθης τρέχει γεμάτος περιέργεια για το τι θέλει να του πει η Ιουλία, η οποία αποφεύγει να του λέει και καλημέρα. Σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση, η Ιουλία του λέει την αλήθεια (δείτε εδώ το σούπερ αποκλειστικό).

Συνοδός πολυτελείας η κόρη του Στάθη και της Ιουλίας στην Γη της Ελιάς

Τελικά Στάθης και Ιουλία θα καταφέρουν να βρουν την κόρη τους στην Αθήνα και την φέρνουν στην Μάνη να ζήσει μαζί τους. Εκεί όμως τα πράγματα δεν θα πάνε πολύ καλά.

Σύμφωνα με spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, σύντομα η οικογένεια Βρεττάκων θα μάθει την σκληρή αλήθεια. Η Αριάδνη - όπως θα είναι το όνομα της - έκανε πολλές δουλειές για να επιβιώσει και να έχει τα απολύτως απαραίτητα στην καθημερινότητα της.

Δείτε επίσης: Γάμος χλιδή στην Γη της Ελιάς - Περνάνε μαζί μια "καυτή" νύχτα και παντρεύονται μέσα σε ένα μήνα

Όπως έχει κυκλοφορήσει λοιπόν - όχι όμως επιβεβαιωθεί - ήταν κορίτσι της νύχτας και συγκεκριμένα ήταν ερωμένη επι πληρωμή. Η αλήθεια λοιπόν για τη ζωή της, ότι δουλεύει ως συνοδός πολυτελείας θα προκαλέσει σοκ.