Εγκυμοσύνη σκάνδαλο στον Παράδεισο των κυριών - Την αφήνει έγκυο και όλοι αρχίζουν να τους συζητάνε

Μεγάλες ανατροπές στον Β κύκλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εγκυμοσύνη σκάνδαλο στον Παράδεισο των κυριών - Την αφήνει έγκυο και όλοι αρχίζουν να τους συζητάνε

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών. Οι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν να βιώνουν δύσκολες στιγμές μέχρι επιτέλους να βρουν την πραγματική ευτυχία και να μαθευτούν όλα τα μυστικά.

Στα νέα επεισόδια, πρόκειται να δούμε και μια εγκυμοσύνη - σκάνδαλο, αφού μπορεί να το αποκτήσει το ζευγάρι μετά το γάμο τους, όμως όλοι θα τους συζητήσουν, αυτό θα έρθει αμέσως μετά το σάλο με την Γεωργία.

Η εγκυμοσύνη στον Παράδεισο των κυριών

Όπως γράφει το TV24, o Αγης τελικά έχει βρει την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο της Πολυξένης, της κοπέλας που ήταν πάντα δίπλα του χωρίς να περιμένει τίποτα. Κι όμως, η Πολυξένη θα έχει τα πάντα. Ο Αγης ήδη της έχει κάνει πρόταση γάμου και στον β΄ κύκλο θα το πραγματοποιήσει. Ο Αγης θα παντρευτεί την Πολυξένη και θα είναι πολύ ευτυχισμένοι, ενώ θα δούμε ότι σύντομα πρόκειται να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, καθώς το πρώτο με την Γεωργία θα το αναγνωρίσει και μάλιστα με την προτροπή της Πολυξένης - δείτε και τις καταλήξεις των υπόλοιπων ζευγαριών.

Μέχρι να το αναγνωρίσει όμως θα δημιουργηθεί μεγάλο σκάνδαλο!

Τι θα συμβεί με την Γεωργία;

Στα νέα επεισόδια στον ''Παράδεισο των κυριών'' η Γεωργία γεννάει το μωράκι της και η Πιπίτσα, η οποία ήδη έχει μετακομίσει στο σπίτι της μάνας της στο Κερατσίνι, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της.

Μάλιστα η μητέρα της ανησυχεί για το πώς θα μπορέσει η κόρη της να ανταπεξέλθει τις πρώτες μέρες με το μωρό, καθώς θα γυρίσει σε ένα σπίτι όπου πλέον μένουν άλλοι έξι άνθρωποι. Φυσικά η ίδια δεν θέλει και δεν μπορεί να πάει στο σπίτι των Βασιλείου ώστε να είναι κοντά στη Γεωργία και το μωρό.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών: Ο Σίμος δεν είναι γιος της Δωροθέας

Από την Μαρία Μεταξητινού/Tv24

Έτσι της προτείνει να φύγει από το σπίτι αφήνοντας εκεί τον Πάρη και να επιστρέψει στο πατρικό της. Μάλιστα σύμφωνος είναι και ο Μάρκος, ο οποίος είναι πολύ συγκινημένος που έχει γίνει παππούς. Όπως θα δούμε στον β΄ κύκλο, η οικογένεια του Μάρκου ενώνεται ξανά για χάρη του μωρού και της Γεωργίας, καθώς επιστρέφει και η Πιπίτσα. Όλα αυτά φυσικά μέχρι να σαραντίσει η Γεωργία!

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του α΄ κύκλου, ο Μεμάς απογοητευμένος από την Κούλα και από την καταστροφή στη δουλειά του με τον Πάρη, θέλει να πάει στη Γερμανία. Η Σύρμω δεν τον αφήνει με τίποτα, αλλά τελικά ο Μεμάς κάνει αυτό το δύσκολο βήμα. Φεύγει για τη Γερμανία και πίσω η μάνα του πέφτει στα μαύρα πανιά. Όμως αυτό δεν θα κρατήσει και πολύ, καθώς ο Μεμάς θα τα βρει σκούρα στην ξενιτιά και μετά από ένα μικρό διάστημα επιστρέφει πίσω στην Αθήνα, απογοητευμένος.

Παράδεισος των κυριών - Πάρης