Παράδεισος των κυριών: «Ο Στέφανος θα...» - Αποκλειστικό spoil για τη νέα σεζόν της σειράς

Ο Βασίλης Βούνος το εκμυστηρεύτηκε

Παράδεισος των κυριών: «Ο Στέφανος θα...» - Αποκλειστικό spoil για τη νέα σεζόν της σειράς

Ο Βασίλης Βούνος υποδύεται τον Στέφανο, τον γιο του Μάρκου και της Πιπίτσας στη σειρά του ALPHA «O Παράδεισος των κυριών», ο οποίος κάνει την επανάστασή του και κυνηγάει την ευτυχία του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiViSirial

Οι εξελίξεις στον Παράδεισο των Κυριών

Υποδύεστε τον Στέφανο, που προέρχεται από μια κλασική μικροαστική οικογένεια που τα φέρνει δύσκολα βόλτα. Ωστόσο και αυτός και η αδελφή του η Γεωργία έχουν ισχυρές προσωπικότητες.

«Και τα δυο παιδιά της οικογένειας είναι δυναμικά. Εγώ θεωρώ ότι ο Στέφανος έχει ως πρότυπο τον πατέρα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον αγαπάει περισσότερο από τη μητέρα του γιατί ο δεσμός μάνας και γιου είναι διαφορετικός και πιο ισχυρός. Ομως, μεγάλο ρόλο στη στάση ζωής που έχουν αυτοί οι δύο νέοι είναι η στάση που έχει ο ίδιος τους ο πατέρας που είναι προοδευτικός για την εποχή του και πολύ μπροστά στις απόψεις του. Ακόμη και για τη σημερινή εποχή ο Μάρκος είναι μπροστά».

Ο Στέφανος είναι ένας ήπιων τόνων φοιτητής που αποφασίζει να αφήσει τις σπουδές του αλλά και τα στερεότυπα και να κυνηγήσει το όνειρό του, να γίνει σχεδιαστής μόδας. Πολύ τολμηρό για τότε.

«Εγώ το βρίσκω πολύ γενναίο. Ακολουθεί το όνειρό του και τα θέλω του και μάλιστα με ένα επάγγελμα που αποτελούσε για την εποχή εκείνη τεράστιο ταμπού κι αν το έκανε ένας άντρας ήταν δακτυλοδεικτούμενος».

Ο Στέφανος ήρθε αντιμέτωπος και με τον ίδιο του τον εαυτό και αφού παραδέχτηκε τη σεξουαλική του ταυτότητα, την αποκάλυψε στην Κούλα.

«Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα και η Κούλα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θα μπορούσε να το αποκαλύψει. Είναι το αμέσως επόμενο άτομο που μπορεί να επικοινωνήσει μετά τον πατέρα του. Η Πιπίτσα δεν θα μπορούσε καν να το επεξεργαστεί».

Παρ’ όλα αυτά, το έμαθε.

Παράδεισος των κυριών: «Ο Στέφανος θα...» - Αποκλειστικό spoil για τη νέα σεζόν της σειράς

«Ναι και η αντίδρασή της ήταν… “πήγαινε με μια γυναίκα να σου φύγει”. Σαν να είναι άρρωστος και πρέπει να γίνει καλά».

Η Κούλα θα φύγει στην Ιταλία για να συνεχίσει τις σπουδές της. Ο Στέφανος θα παραμείνει;

«Προς το παρόν μένει εδώ. Αργότερα κανείς δεν ξέρει. Θα ήταν μια διέξοδος για εκείνον και θα άφηνε πολλά προβλήματα πίσω. Από την άλλη είναι καλό να μείνει και να παλέψει γι’ αυτό που είναι και γι’ αυτά που θέλει».

Ομως τώρα ξέρει και η Ζαχαρούλα το μυστικό του. Αυτό θα πυροδοτήσει εξελίξεις;

Δείτε επίσης: Εγκυμοσύνη σκάνδαλο στον Παράδεισο των κυριών - Την αφήνει έγκυο και όλοι αρχίζουν να τους συζητάνε

«Πιθανόν. Και μόνο που ξέρει ένα ακόμη άτομο έξω από την οικογένεια του Στέφανου κάτι τόσο προσωπικό και μάλιστα ένα πρόσωπο που δεν έχει στενή επαφή μαζί του, είναι σοβαρό. Κρατάει το μυστικό, αλλά το ερώτημα είναι για πόσο».

Ο Στέφανος δείχνει να θέλει να πει στον πατέρα του αυτό που νιώθει, αλλά διστάζει. Θα το κάνει στη δεύτερη σεζόν;

«Φαντάζομαι ότι θα το κάνει κάποια στιγμή, γιατί και μόνο που προσπάθησε είναι μια ένδειξη ότι θα του το αποκαλύψει εν τέλει. Το πιο σωστό για μένα είναι να το μάθει από τον ίδιο τον γιο του για να συνεχίσουν να είναι διαφανείς οι σχέσεις τους. Η Πιπίτσα το έμαθε, αλλά κατά λάθος. Ο Μάρκος ίσως το δεχτεί χωρίς να πάθει εγκεφαλικό. Πιστεύω ότι θα ακούσει τον προβληματισμό του και πόσο πιεσμένος είναι. Οχι ότι ο πατέρας του θα το δεχτεί απαραίτητα, αλλά τουλάχιστον θα τον ακούσει».

Η σχέση της Γεωργίας και του Πάρη θα προχωρήσει κανονικά;

«Δείχνει να προχωράει αν και υπάρχει ένα μυστικό που δεν έχει αποκαλυφθεί, ο βιασμός της Αμαλίας από την Πάρη. Ο Αγης πάλι που το ξέρει δεν είναι σύμφωνος με αυτή τη σχέση. Επιπλέον, αν το μάθουν ο Στέφανος και ο Μάρκος πώς μπορούν να εγκρίνουν έναν τέτοιο δεσμό; Πάνω σε αυτό το θέμα, θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της οικογένειας Γιαννοπούλου, όπως μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και όλες οι ιστορίες της σειράς. Οπότε δεν μένει παρά να περιμένουμε την έναρξη του δεύτερου κύκλου».