Ο Παράδεισος των κυριών - αποκλειστικό: Είναι υιοθετημένος και αποκαλύπτεται στον B κύκλο

Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς!

Ο Παράδεισος των κυριών - αποκλειστικό: Είναι υιοθετημένος και αποκαλύπτεται στον B κύκλο

Μυστικά, αποκαλύψεις, απειλές, νέους έρωτες, απ' όλα θα έχει και ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» που αναμένεται στα τέλη του μήνα να κάνει πρεμιέρα! Φυσικά το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ για τον Παράδεισο των κυριών και σας το παρουσιάζει.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Θανάσιμη εκδίκηση στον Παράδεισο των κυριών

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο να είδατε τον αστυνόμο να βγαίνει από τα αποκαΐδια του «Παράδεισου» και να ανακοινώνει πως βρέθηκε νεκρός ο Αποστόλης Βασιλείου, αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνος ζει, βασιλεύει και ετοιμάζει εκδίκηση. Ο Αποστόλης ήταν στον «Παράδεισο» μαζί με τον Δούβλη όταν ξέσπασε η φωτιά, την οποία είχε δώσει εντολή η Βικτώρια μέσα από τη φυλακή να βάλουν. Την ώρα λοιπόν που ο Δούβλης πέθανε, ο Αποστόλης έβαλε στην τσέπη τού απανθρακωμένου πτώματος κάποια προσωπικά του είδη και στη συνέχεια το έσκασε. Ο Αποστόλης προχώρησε σ’ αυτό το σατανικό σχέδιο ώστε να μπορεί να κινηθεί κρυφά και παρασκηνιακά, εναντίον όλων όσων έχει βάλει στόχο (δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ).

Αποκάλυψη-βόμβα

Στον νέο κύκλο της σειράς θα μπει και ο Σίμος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), που φαινομενικά είναι ένας ευγενικός νέος, ένα καλό παιδί με αγγελικό πρόσωπο. Ομως, όπως θα δούμε, είναι ένας υποχθόνιος τύπος, ο οποίος θέλει να καταστρέψει τον Ντίνο και μάλιστα είναι μπλεγμένος στο σατανικό σχέδιο της Βικτώριας που είχε ως αποτέλεσμα να καεί ο «Παράδεισος». Παράλληλα, οι γονείς του, Δωροθέα, (Ειρήνη Δράκου), κυνηγάει να πάρει την περιουσία της αδελφής της, Ολγας, και ο Χρήστος Πολύζος (Γιάννης Νταλιάνης) έχει βάλει στόχο τον Αποστόλη. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Σίμος δεν είναι δικό τους παιδί, αλλά υιοθετημένος.

Μυστικά στο φως

Κι ενώ η Μιράντα με τον Ντίνο προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν λύση για να ξαναστήσουν τον «Παράδεισο», ένα ακόμα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να κλονίσει τη σχέση τους. Ενας άντρας από το σκοτεινό παρελθόν της Μιράντας εμφανίζεται ξανά στη ζωή της, για να της ξυπνήσει μνήμες που η κοπέλα θέλει να θάψει για πάντα και να αφήσει πίσω της. Πρόκειται για έναν αδίστακτο άντρα, ο οποίος είχε παλιά σχέση με τη Μιράντα και εκείνος άρχισε να την εκδίδει.

Δείτε επίσης: Η αδελφή "φίδι" της Αμαλίας θέλει να την καταστρέψει - Της κλέβει τον άντρα μέσα από τα χέρια

Νέος έρωτας

Η Αμαλία έχει κάνει την καρδιά της πέτρα και γυρίζει να εργαστεί στον νέο «Παράδεισο» δίπλα στη μητέρα της και στον άντρα που αγάπησε, χωρίς να αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν από τους δύο. Εκεί θα συναντήσει τον Σίμο, τον ξάδελφο του Πάρη και, μάλιστα, θα δουλεύουν μαζί στον ίδιο χώρο. Ο Σίμος θα αρχίσει να την πολιορκεί στενά και η Αμαλία, ενώ στην αρχή δεν θα δώσει καμία σημασία, σιγά-σιγά θα πέσει στα δίχτυα του και θα γίνουν ζευγάρι.

Ανατροπή

Οπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, τη νέα σεζόν η Βικτώρια συνεχίζει να είναι στη φυλακή και ο μοναδικός της στόχος πλέον είναι το πώς θα βγει από εκεί. Τα γεγονότα τρέχουν και η ίδια παρακολουθεί τα πάντα μέσα από το κελί της, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες για να βγει από εκεί μέσα και το καταφέρνει. Ο εισαγγελέας αποφασίζει ότι το μόνο που υπάρχει εναντίον της είναι κάποιες ενδείξεις και καταθέσεις που δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να στοιχειοθετούν όλες αυτές τις βαριές κατηγορίες που της αποδίδονται. Ετσι δίνει εντολή να αποφυλακιστεί.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Μετά την τραγωδία παντρεύονται και ενώνουν τις ζωές τους

Πόλεμος για το παιδί

Η σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αποφασίζουν να παντρευτούν λίγο πριν εκείνη γεννήσει. Ολα δείχνουν να είναι ονειρεμένα, μέχρι που έρχεται στον κόσμο το παιδί της Γεωργίας και εκεί αρχίζουν τα μεγάλα προβλήματα για εκείνη! Κι αυτό γιατί ο Αγης, έξαλλος που παντρεύτηκε τον Πάρη, θα ζητήσει να πάρει εκείνος το παιδί τους. Ομως τόσο η Γεωργία όσο και ο Πάρης θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να μην αποχωριστούν το παιδί, με έναν απρόσμενο σύμμαχο, την Αμαλία, αλλά και την Πολυξένη.