Άσχημα νέα για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Δυστυχώς...

Η δύσκολη απόφαση που αναγκάστηκε να πάρει...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το τροχαίο δυστύχημα του ηθοποιού Πάνου Νάτση, στα τέλη Ιανουαρίου, ήταν κάτι που ταρακούνησε και προβλημάτισε αρκετά τον Γιώργο Καπουτζίδη. Έπρεπε ή δεν έπρεπε να συνεχίσει το σενάριο για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες», όπου πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός;

Η απόφαση πάρθηκε και τελικά το συνέχισε αλλά... κάποια πράγματα όπως φαίνεται δεν είναι της μοίρας γραφτό να... ορθοποδήσουν!

Τι συμβαίνει με τη σειρά Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Γιώργος δεν ήταν λίγα... Αρχικά δεν μπορούσε να βρει αντικαταστάτη του Πάνου... Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή... Ύστερα, ο Γιώργος Γάλλος που παίζει στις Σέρρες πλέον πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» και το συμβόλαιό του είναι πολύ δεσμευτικό με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται να πραγματοποιήσει γυρίσματα για άλλη τηλεοπτική σειρά όσο θα είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου.

Αυτά τα προβλήματα, λοιπόν φαίνεται πως ήταν αρκετά για να κάνουν τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναβάλει κάπως τον δεύτερο κύκλο της σειράς, επ' αόριστον...

Χαμός στο twitter με την σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, πριν καν κάνει πρεμιέρα - Στο επίκεντρο Κατερίνα Λέχου και Γιώργος Γάλλος

O ANT1 είναι έτοιμος να τα σαρώσει όλα από τον Σεπτέμβρη που θα βγει στον αέρα η νέα σειρά "Η Μάγισσα" που φέρουν την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία. Είναι η ακριβότερη παραγωγή της τηλεόρασης σε εικόνες και κόστισε πολλά - δείτε πόσα.

Σύμφωνα με το σενάριο, η χώρα ετοιμάζεται για την μεγάλη επανάσταση. Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες, λόγω μιας τεράστιας βεντέτας. Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτόν τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει τους γονείς και όλοι μαζί τρέχουν στο μέρος που είδε στα μάτια της η υπηρέτρια. Ξάφνου, μέσα στο ποτάμι, εντοπίζουν το μωρό νεκρό... Τότε, η ιστορία μας ξεκινά, με επίκεντρο την...Μάγισσα!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται:

  • Από την οικογένεια Λάσκαρη: Γιώργος Γάλλος, Κατερίνα Λέχου, Στεφανί Καπετανίδη, Νίκος Ψαρράς,Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Καλλιόπη Χάσκα, Βασίλης Μηλιώνης, Χριστίνα Χριστοδούλου.
  • Από την οικογένεια Γερακάρη: Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Άρης Νινίκας, Γεωργία Κυριαζή, Γιάννης Τσουμαράκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, κυκλοφόρησε το νέο trailer της Μάγισσας και μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργήθηκε χαμός στο twitter με τα σχόλια να είναι δεκάδες για τις συγκλονιστικές σκηνές που πρόκειται να παρακολουθήσουμε από τον Σεπτέμβρη.

Στο επίκεντρο εκτός από την Έλλη Τρίγγου που φυσικά είναι και η πρωταγωνίστρια, βρέθηκαν ο Γιώργος Γάλλος που είναι ο πατριάρχης της οικογένειας Λάσκαρη και ξακουστός καπεταναίος και η Κατερίνα Λέχου, η σύζυγος του Μιχαήλ Λάσκαρη και μάνα τριών κοριτσιών και δύο γιων.

Το γεγονός πως δυο τόσο επιτυχημένη ηθοποιοί θα συμπρωταγωνιστήσουν και μάλιστα θα κάνουν το ζευγάρι, έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

Το trailer