Η Παραλία: «Για μένα αυτός έκανε φόνο» - Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές με τις άγριες ερωτικές σκηνές του Δημητρού και της Βιολέτας

«Πολύ BDSM μας βγήκε ο Δημητρός»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Παραλία: «Για μένα αυτός έκανε φόνο» - Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές με τις άγριες ερωτικές σκηνές του Δημητρού και της Βιολέτας

Άναυδοι έμειναν οι τηλεθεατές με τις σκηνές που προβλήθηκαν στο χθεσινό (18/9) επεισόδιο της σειράς, Η Παραλία και πιο συγκεκριμένα με τα ανατριχιαστικά πλάνα των ερωτικών σκηνών του Δημητρού και της Βιολέτας. Η βίαια συμπεριφορά του τόσο στην Βιολέτα όσο και στη Νικολίνα σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό που για πρώτη φορά είδε ότι ο πρωταγωνιστής πίσω από την παιδικότητά του κρύβει κάτι άλλο, πιο σκοτεινό, πιο άγριο.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια προβολής της συγκεκριμένης σκηνής το twitter πήρε φωτιά από τα τόσα σχόλια που ακολούθησαν!

Τα tweet για την Παραλία

Διαβάστε εδώ τι θα δούμε στο αποψινό 19/9 επεισόδιο της σειράς!

Η Υπατία μένει έγκυος!

Σύμφωνα με τα δεδομένα, στη συνέχεια της σειράς η Υπατία θα μείνει έγκυος κι αυτό γιατί η Δανάη Μιχαλάκη που την ενσαρκώνει είναι έγκυος στην πραγματική της ζωή (δείτε εδώ το φύλο του μωρού) και η κοιλίτσα της είναι ήδη φουσκωμένη αρκετά οπότε... αν η παραγωγή δεν σκέφτεται την αποχώρηση της κεντρικής παρουσιάστριας - που το λογικό είναι να μην το σκέφτεται - τώρα θα αναζητά ένα νέο σενάριο που θα μπορέσει να διαμορφωθεί στα συγκεκριμένα δεδομένα.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα δημοσιεύθηκε και μια φωτογραφία που δείχνει την Δανάη στα γυρίσματα της σειράς με φουσκωμένη κοιλίτσα!

εγκυος η υπατια παραλια